28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Haluk Ulusoy İsviçre'ye gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Genel Sekreter Lütfi Arıboğan ve fedarasyonun Dışilişkiler Sorumlusu Süheyl Önen ile UEFA'nın düzenlediği Başkanlar ve Genel Sekreterler Toplantısı'na katılmak üzere İsviçre'nin Nyon kentine gitti.

Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Haluk Ulusoy, UEFA'nın düzenlediği Başkanlar ve Genel Sekreterler Toplantısı'na katılmak üzere İsviçre'ye gittiklerini belirterek, "Avrupa'daki 52 ülkenin federasyon başkanları ile bir araya geleceğiz, daha sonra da yarın Montreaux'ya geçerek, 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kura çekimleri için bir arada olacağız. İnşallah istediğimiz gibi, kalbimize göre bir kura çekeriz. 2008 yolunda inşallah güzel bir başlangıç yaparız. Orada İsviçre maçıyla ilgili bize sorulan bir şeyler olursa cevabını vereceğiz, ancak gidiş sebebimiz bu değil, kura çekimi için gidiyoruz" dedi.

Haluk Ulusoy ve beraberindeki heyet, UEFA'nın düzenlediği Başkanlar ve Genel Sekreterler Toplantısı'nın ardından Montreaux'ya geçerek, 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kura çekimine katılacak.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?