16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Haluk Ulusoy'u ciddiye almıyorum

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kendisini 'futboldaki kaosun sorumlusu' olarak gösteren Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a sert tepki gösterdi. 

Bakan Şahin, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un önceki gün Trabzon'da yaptığı, "Sayın bakan sürekli genel kurul çağrısı yapıp duruyor. Peki durup dururken niye imza toplama olayına girmişler? Bunun araştırmasını kimse yapmıyor. Türk futbolunun mahkeme kapılarına ve imzalar toplayarak genel kurullara gitmesi gerekiyorsa bunun birinci derecede başsorumlusu sayın bakandır." şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

Ulusoy'un beyanlarını ciddiye almadığını ifade eden Şahin, "Kendisi Futbol Federasyonu'nun delegeleriyle muhatap olsun. Kendisini seçenlerle muhatap olsun. Futbol Federasyonu'nun gerçek aktörleriyle muhatap olsun. O beyanları ciddiye almıyorum. Ciddiye almadığım sözlere de cevap verecek değilim." dedi. Ulusoy'un verdiği demeçlerle sadece zarar verdiğini anlatan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Bir federasyon başkanının Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile devlet erkini kullanan bakanıyla, hükümetiyle sürtüşmesi, ona cevap vermesi ne kendisine fayda sağlar ne başında bulunduğu federasyona fayda sağlar, ne kulüplere fayda sağlar. O demeçleriyle sadece zarar verdiğini hiçbir zaman unutmasın."

Zaman
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 07:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OFLU FAHRI IP: 84.63.178.xxx Tarih : 28.02.2007 23:21:14
SAYIN SAHIN TFF BASKANI ILE DÜELLO YA GIRECEK YERTE ÜLKE SPORUNA KAYNAKLAR SAGLAYIN PROJELER ÜRETINIZ SPOR MEKANIZMASI ESKISI GIBI DEYIL YANI HOPY DEYIL ARTIK BIR SEKTÖR HALINE GELMISTIR MILYONLARCA INSAN EKMEK YIYOR CALISIYOR O SEKTÖRDE SENIN BENIM DAVALARLA SAHSI SORUNLARI BIRAKINIZ BU TABIKI SAYIN ULUSOY ICINDE GECERLIDIR UNUTMAYALIM SPOR DOSTLUK KARDESLIKTIR POLITIK CIKAR AMACLARINIZI BIRAKIN LÜTFEN