19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hastaneden yeni açıklama var!

Kronik Karaciğer Yetmezliği ve Gastrointestinal Kanama tanısı sebebiyle 29 Mayıs Hastanesi'ne yatırılan ve yoğun bakımda tutulan Sinan Şamil Sam'ın durumu iyiye gidiyor.

Şampiyon boksör Şam'ın son durumu hakkında TDF 29 Mayıs Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Ayça Bozoklu tarafından yapılan basın açıklaması ise şu şekilde:

''16.12.2010 tarihinden bugüne hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinde Kronik Karaciğer Yetmezliği ve Gastrointestinal Kanama tanıları ile takip ve tedavi edilmekte olan Sn. Sinan Şamil SAM' ın genel durumu bir önceki güne oranla iyiye gitmektedir. Hastamız solunum destek cihazından ayrılmıştır, kendi solunumu mevcuttur ve maske ile oksijen almaktadır. Şuuru açılmaya başlamıştır ve zayıf da olsa kendisi ile iletişim kurulabilmektedir. Aktif kanaması yoktur. Diğer parametrelerinde de düzelme gözlenmektedir. Metabolik destek tedavisi ve takipleri hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinde devam etmekte ve halen birinci derece yakınları dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Ziyaretçileri iyi dileklerini hastanemizde açılan Ziyaretçi Defteri aracılığı ile Sn. Sam'a ve ailesine iletebilmektedirler.''

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 13:34:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?