22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Havalimanında Lincoln izdihamı

Galatasaray'ın yeni transferi Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln İstanbul'a geldi.

Sarı-kırmızılı takımın Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 takımından transfer ettiği yıldız oyuncu Lincoln, İstanbul'a 1 saatlik rötarlı geldi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının ve Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan yıldız oyuncu zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi.

Yıldız oyuncu, havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne Sarı-kırmızılı taraftarlar alınmazken, dışarıda bekleyen taraftarlar, yıldız oyuncunun dış hatlar
terminalinden çıkmasıyla büyük coşku yaşadılar.

Taraftarlar, meşale ve tezahüratlarla Brezilyalı yıldız oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundu. Gergin anların da yaşandığı karşılamada polis taraftarlara biber gazı sıktı. Lincoln, Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle havalimanından polis aracı ile ayrılmak zorunda kaldı. Karşılamanın ardından bir taraftara havalimanında araba çarptı.

Yaralanan taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yıldız oyuncu Lincoln, yarın sağlık kontrolünden geçerek 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 03:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASIM TAS IP: 82.83.51.xxx Tarih : 26.06.2007 09:18:20
Hayretsiniz Ya Elin Gusul Abdesti bilmeyen ve Cenabet gezen yedigi istigi ve basti toprak isyan ediyor sizse.Peygamber geldi sanip bekliyorsunuz yav hicmi insan görmediniz. Ben bir GALATASARAY´LI OLARAK BU TARAFTARA YUHHH DIYORUM.