16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Hayaller kayboldu!

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK), 6 araba çekilişi için iştirakçilerine dağıttığı biletlerin koçanlarını kaybetmesi nedeniyle, Ankara'da 27 Ekim tarihinde yapılacak çekilişe 550 bilet sahibi katılamayacak.

TJK, bugün gazeteye verdiği bir ilanla, 1 Ağustos tarihinde başlatılan kampanyaya bugüne kadar iştirak eden Ankaralı yarışseverlere ait 550 adet araba çekiliş kuponunun sevkiyat sırasında kaybolduğunu, bu kuponların geçersiz olup, çekilişe iştirak etirilmeyeceğini hak sahiplerine duyurdu.

Türkiye Jokey Kulübü'nün “tjk.org” resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 1 Ağustos tarihinde başlatılan bir kampanya ile Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa hipodromlarına giderek tek kuponda asgari 10 YTL tutarında müşterek bahis oynayan yarışseverlere, 6 adet 2007 model Volkswagen Passat marka araba çekiliş kuponu verildiği, ayrıca iştirakçilere üzerinde seri numarası bulunan bir çekiliş kuponu daha verileceği bildiriliyor.

Açıklamada, bu seri numaralı çekiliş kuponunun koçanlı olacağı, müessesede kalan koçanlardan en son teslim edilen çekiliş kuponunun seri numarasının belli olacağı belirtiliyor.

Dağıtılacak olan 6 arabadan 3'ü 19 Ağustos, 9 Eylül ve 30 Eylül 2007 tarihlerinde İstanbul'da, 1'i 6 Eylül'de İzmir'de, 1'i 14 Eylül'de Bursa'da ve sonuncusu ise 27 Ekim'de Ankara'da yapılacak çekilişle sahibini bulacak.
AA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 15:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?