20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Herkes bu çocuğun peşinde

Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan'a Manchester City ve Porto'dan sonra bu kez de siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü Mircae Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ve Daum'un çalıştırdığı Köln talip oldu.
LigTV'nin haberine göre; Ukrayna Ligi'nde kötü günler geçiren ve 11. sırada yer alan Shakhtar'ın Batuhan için Beşiktaş'a resmi teklif yaptığı ancak siyah beyazlıların "Batuhan satılık değildir" cevabını verdikleri öğrenildi. Bunun üzerine genç oyuncuyu kiralamak isteyen Ukrayna ekibinin Beşiktaş'ın kapısını ikinci kez çaldığı, siyah beyazlıların ise düşünmek için süre istedikleri belirtildi.

Lige verilen arada pazar günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılacak olan Shakhtar'da Lucescu'nun, siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile görüşeceği ve Batuhan için onay isteyeceği iddia edildi.

Batuhan'a ayrıca Christoph Daum'un çalıştırdığı Köln'ün de talip olduğu ve genç oyuncuyu bir yıl kiralamak istediği öğrenildi.

Teklifler karşısında mutlu olduğunu belirten Batuhan'ın ise "Beşiktaş'ta mutluyum ancak Bobo ve Nobre gibi yıldızların arasında forma bulmam zor. Bu yüzden bir yıl kiralık gidip kendimi geliştirmek isterim" dediği belirtildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 13:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?