22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hikmet Karaman'ın iddiası...

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni sezonda Gerets'le yollarını ayıracak olan Galatasaray'da yeni Teknik Direktörün Karl Heinz Feldkamp olduğunu iddia etti. 

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'nü çalıştıran Hikmet Karaman ile biraraya gelen deneyimli hocanın, kendisine, "Kulübede oturacağım. Benim yardımcım olabilirsin. Ancak gerektiğinde de işine son verebilirim" dedi. Karaman bu açıklamayı doğrularken, durumu Adnan Polat'a ilettiğini de söyledi. 

73 yaşındaki Feldkamp (2 Haziran 1934) halen görevde olan 63 yaşındaki Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'dan (23 Ocak 1943) 9 yaş büyük. 

Transferde tam yetkili olduğunu söyleyen Feldkamp'ın bu tavrı Galatasaray camiasında da geniş yankı buldu. Adnan Polat'ın Sportif Direktör demesine rağmen, Alman hocanın bizzat eşofman giyeceği ve teknik direktör olarak işe soyunmasından sonra şimdi ne olacağı da merak konusu. 

Feldkamp'ın bu tutumundan sonra Galatasaray'da görev kabul etmeyeceğini ifade eden Hikmet Karaman, "Bu sözleri Alman hocadan duyunca şaşırdım. Böyle bir durumda Galatasaray'da görev kabul etmem." dedi. Feldakmp'ın ısrarla Ahmet Akcan'ı yardımcı olarak istediği ancak yönetimin sıcak bakmadığı da öğrenildi. 

Hikmet Karaman sözlerine devam ederken Galatasaray'ın transferde sağ gösterip sol vuracağı da iddia etti ve, "Lyon'da oynayan Juninho'nun işini bitirdiler. Gökhan Ünal da önümüzdeki günlerde Galatasaray'la anlaştığını açıklayabilir. Bunlar benim bildiklerim.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 18:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?