18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Holiganlıkta son nokta!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ile Beşiktaş RMK Marine arasındaki maç, tribün olayları nedeniyle ertelendi.

Galatasaray'ın ev sahipliğinde Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan maç öncesi iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Her iki takımın da az sayıda taraftarı maçı izlemek için salona gelirken, aralarında çıkan gerginlik, sahaya yansıdı.

Bazı taraftarların sahaya girmesiyle yarım saat geç başlayan karşılaşma güvenlik tedbirleri sonrasında başladı ve ilk periyodu Beşiktaş 22-21 önde tamamladı. Maçın 14. dakikası içinde Galatasaray'ın 31-26 önde olduğu sırada iki takım taraftarları arasında tribünde yeniden gerginlik yaşandı ve karşılaşma durdu.

Emniyet görevlileri, tribünde meşaleler yakan ve birbirlerinin üzerine maddeler atan taraftarlara müdahalede bulundu. Bu sırada tribünler boşaltılırken, hakem ve oyuncular da soyunma odasına gitti.

Tribündeki olaylar salonun koridorlarına da yansırken, bu bölümlerde maddi hasar meydana geldiği gözlendi.

Yakılan yanıcı maddeler nedeniyle salonda duman tabakası oluştu. Bir saati aşkın aranın ardından hakemler karşılaşmayı ertelediklerini bildirdi.

Müsabakayla ilgili kararı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu verecek.

 

AA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2012 Pazar 18:27:30
Güncelleme :9 Aralık 2012 Pazar 18:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?