22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Holosko'ya yol göründü

Vestel Manisaspor'da sergilediği performansla ara transferin gözdelesi olan Filip Holosko'nun kısmeti iyice açıldı.

Premier Lig takımlarından Birmingham City ve Arsenal'den sonra Carlton Athletic Kulübü'nden de istediklerine yakın teklifler geldiğini açıklayan Manisaspor Kulübü Basın Sözcüsü Arif Koşar, "Ümit Karan'dan vazgeçtiğini öğrendiğimiz Marsilya'dan da ciddi bir öneri var. Holosko devre arasında ya İngiltere'ye ya da Fransa'ya gidecek" dedi.

Beşiktaş'ın, niyetini medya aracılığı ile dile getirmesine karşın bugüne dek ciddi bir teklifte bulunmadığını sözlerine ekleyen Arif Koşar, "Beşiktaşlı yöneticiler de zaten bu transferden vazgeçtiklerini duyurdular. Gelen öneriler içinde en iyisini kabul edeceğiz. Holosko'nun satışından gelecek parayla da eksik mevkilere transfer yapmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Vestel Manisaspor'da Holosko'ya nazar değdi. Son antrenmanda Anıl'la çarpışarak idmanı yarıda bırakan Slovak futbolcunun tedavisinin devam ettiği, Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağının yarın netlik kazanacağı bildirildi. Siyah-beyazlı ekipte Selçuk'un da sakatlığı devam ediyor.

...
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 15:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?