19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hooijdonk Barcelona yolcusu mu?

Fenerbahçe’nin yıldızına Barcelona’nın talip olduğu öğrenildi. İspanya’nın Sport Gazetesi, İsveçli golcü Larsson’un sakatlanması üzerine arayışa geçen Katalan Kulübü’nün Hollandalı oyuncuyu devre arası transfer edeceğini yazdı

El sıkıştılar
Barcelona Kulübü’nün, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Pierre Van Hooijdonk’u transfer listesine aldığı öğrenildi. İspanyol ekibinin İsveçli golcüsü Larsson’un sakatlanması üzerine arayışa geçtiği ve Hollandalı futbolcunun menajeri ile el sıkıştığı ileri sürüldü. Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen Sport Gazetesi, bu transferin bir ay içinde gerçekleşeceğini yazdı.

Menajeri görüştü
Gazete, Hooijdonk’un menajeri Rob Jansen’in geçtiğimiz hafta Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta ile bir araya geldiğini belirtti. İspanyol ekibine daha önce Kluivert ve Overmars gibi yıldızları kazandıran Jansen’in transfer için sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Hooijdonk’tan tam yetki aldığı ve görüşmede Laporta ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Rijkaard arkadaşı
Hooijdonk’un, Teknik Direktör Rijkaard ile çok yakın arkadaş olduğunu ve sık sık telefonda görüştüğünü de kaydeden Sport Gazetesi, operasyonun detaylarını da yazdı. Hollandalı oyuncunun sözleşme gereği Fenerbahçe Kulübü’ne yüklü bir tazminat ödemeyeceği, zaten Rüştü’nün transferinde Katalan Kulübü ile iyi ilişkileri olan Sarı - Lacivertliler’in transfere hayır demeyeceği belirtildi.

MİLLİYET
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 11:37:55
Güncelleme :3 Aralık 2004 Cuma 11:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?