19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hooijdonk'a sürpriz!

Görüşme odasına

FENERBAHÇE’DE Van Hooijdonk hakkında, şok iddialar kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Son haftalarda Daum’un gözünden düşen yıldız futbolcunun ara transfer döneminde gönderilmesinin gündemde olduğu iddia edildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin, Hollanda Milli Takım kampı dönüşünde Hooijdonk ile masaya oturacağı ve ipleri koparmak için pazarlık yapacağı bildirildi.

Serbest kalacak
SARI - Lacivertli kulüpten yılda 1 milyon 750 bin Euro garanti para alan Van Hooijdonk’un sezon sonunda serbest kalacak olması da yönetimi kara kara düşündürüyor. Yöneticiler, yıldız futbolcuyu, şimdiden elden çıkarıp, belli bir bonservis geliri elde etmenin planları içinde. Teknik Direktör Daum’un da Hollandalı futbolcunun gönderilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Söz savunmanın

PİERRE Van Hooijdonk, Beşiktaş maçındaki hareketi taraftarlara yapmadığını söyledi. Hollandalı futbolcu, "İma ettikleri anlamda bir hareket aklımdan dahi geçmemişti. Bu, maç esnasında her erkeğin yapabileceği doğal bir hareketti. Bunlar kendi sahanızda oynarken, karşı takımın taraftarları olmadığında bile her zaman olabilecek hareketler" yorumunu yaptı.

’Bir yere gidemez’

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp içinde sıkça konuşulan Van Hooijdonk krizine el koydu. Yıldırım, bu dedikoduları takıma zarar vermek isteyenlerin gündeme getirdiğini iddia edip, "Hooijdonk’un gitmesini istemiyoruz. Ayrıca kendisi istese bile göndermeyiz. 12 maçta 8 gol atan bir oyuncuyu niye gönderelim? Hooijdonk çok başarılı bir futbolcu. Bu konunun kapanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Gözdeleri Aurelio

SARI - Lacivertli taraftarlar, bu sezonki kadroda yer alan yabancı oyuncular içinde en çok Marco Aurelio’yu beğeniyor. "www.fenerhaber.net" adlı web sitesinde devam eden "Fenerbahçe’de en beğendiğiniz yabancı futbolcu kim?" anketinde Aurelio 40.12’lik yüzdeyle arkadaşlarını sollamayı başardı. Sıralamada en az oyu ise Fabiano aldı.

Ankette son durum
Futbolcu Yüzde Oy
Aurelio 40.12 973
Nobre 33.61 815
Alex 15.71 381
Hooijdonk 9.77 237
Luciano 0.70 17
Fabiano 0.08 2

kenthaber-ajanslar-istanbul
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 09:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?