16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

İbrahim Akın Süresiz kadro dışı

Beşiktaş'lı İbrahim Akın son hazırlık maçında yaptığı hareketlerden dolayı Teknik Direktör Tigana'nın isteği doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı


Beşiktaş'ta son haftalarda Teknik Direktör Tigana ile sorunlar yaşayan İbrahim Akın'ın, Kazakistan ligi takımlarından Kaisar ile oynanan maçta yaptığı protesto pahalıya patladı. Karşılaşmanın 40. dakikasında Tigana tarafından oyundan alınan İbrahim Akın, yedek kulübesine uğramadan soyunma odasının yolunu tutmuş ve el kol hareketleri yaparak sahayı terk etmişti.

İbrahim Akın'ın bu protestosu süresiz kadro dışı kalmasına neden oldu. Teknik direktör Tigana ile Futbol Şubesi sorumlusu Celalettin Kolot bir toplantı yaparak konuyu değerlendirmeye aldı. Fransız teknik adam, Kolot'a " Fazla konuşkaya gerek yok. İbrahim Akın'ın yüzünü bir daha görmek istemiyorum. Çok disiplinsiz ve takıma zarar veriyor. Gerekirse tesislere bile gelmesin" dedi.

"EŞYALARINI TOPLA VE GİT"

Tigana'nın bu sözleri karşısında hayretini gizleyemeyen Kolot " Ben gerekeni yapar ve bu görüşlerinizi kendisine iletir takımla ilişkisini keserim" dedi. Konuyu Başkan Yıldırım Demirören'e de bildiren Kolot, İbrahim Akın'ı yanına çağırdı. Tigana'nın kendisini görmek istemediğini söyleyen Celalettin Kolot " Yapacak bir şey kalmadı. Senin tesislere bile girmeni istemiyor. Lütfen eşyalarını topla ve sana verilecek cezayı bekle" dedi.

İbrahim Akın, Celalettin Kolot'a " Ben de onunla çalışmak istemiyorum. Ne yaparsam yapayım gözüne giremiyorum izin verirseniz eşyalarımı toplamak istiyorum" diyerek odadan çıktı. Genç oyuncu daha sonra eşyalarını toplayarak Nevzat Demir tesislerini terk etti.

REKOR CEZA GÜNDEMDE

Beşiktaş yönetimi yapacağı ilk toplantıda kadro dışı kalma cezasının yanında İbrahim Akın'a verilecek para cezasını da belirleyecek. Son yıllarda buna benzer bir olay yaşanmadığı için rekor bir ceza verilmesi gündemde. Bu rakamın 50 bin dolar civarında olacağı belirtildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 19:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan salman IP: 88.224.189.xxx Tarih : 28.03.2007 10:41:08
İBRAHİMİN NE GÖNAHI VAR ZATEN TİGANA TAKIMI MAFETMİŞ BİRDR İBRAHİMDE NE İSTİYOR BU ADAMI RAHAT BIRAKSIN