19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

İlk 11’de oynayabilir

Sakatlığı tamamen geçen Tümer ile Deniz’in performansını yakından takip eden tecrübeli teknik adam, ikiliyi Kayseri maçı kadrosuna almayı planlıyor.

Sakatlıklar yüzünden kadro sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones, uzun bir aradan sonra Tümer Metin ile Deniz Barış’a sarıldı. En son Euro 2008’de milli takımın Almanya ile oynadığı yarı final maçında forma giyen ve o günden beri formaya hasret kalan Tümer Metin’in Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna alınması bekleniyor. Sakatlığı tamamen geçen milli futbolcunun antrenmanlardaki performansından memnun kalan İspanyol çalıştırıcı bu akşam yapılacak antrenman sonrasında kararını verecek.

İlk 11’de oynayabilir

Tümer ile yakından ilgilenen ve sakatlığı ile ilgili doktorlardan rapor alan tecrübeli teknik adam, durumu henüz netlik kazanmayan Kaptan Alex de Souza’ya göre hareket edecek. Omuzundaki ağrıları devam eden Alex dün idmana çıkmadı ve tedavi gördü. Bu akşam son kez kontrolden geçecek olan Brezilyalı yıldız kendisini iyi hissederse maç kadrosuna dahil edilecek. Aksi durumda Tümer’in ilk onbirde oynama şansı bile bulunuyor.

Deniz’e de gün doğdu

Öte yandan sezon başından beri teknik direktör Luis Aragones ile yıldızı bir türlü barışmayan Deniz Barış da ilk onbire göz kırpıyor. Tecrübeli futbolcuyu form grafiğini her geçen gün yükselttiği için Dinamo Kiev maçı kadrosuna alan ancak son anda UEFA listesinde isminin bulunmadığı ortaya çıkınca verdiği yanlış karardan dönen İspanyol çalıştırıcı, Kayserispor maçında şans vermeyi planlıyor.

Semih ve Lugano’nun durumunun kritik olması, Vederson, Josico, Deivid gibi isimlerin sakatlığının devam etmesi Tümer ile Deniz’e şans doğurdu. Bu arada iki haftadır ligde kaleyi başarı ile koruyan Volkan Babacan’ın yerine cezasını tamamlayan Volkan Demirel oynayacak.

SAKALINI KESECEK

Tümer Metin, Fenerbahçe’nin resmi dergisinde yayınlanan röportajında "Futbol oynadığı gün sakalımı keseceğim" demişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 17:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?