18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

İlk yenilgisini alan Terim öfkeli

Dünya Kupası baraj maçında mücadele eden millilerimiz sahadan yenik ayrılmakla kalmadı hakarete maruz kaldı. Maç sonrası İsviçreliler 2-0'a rağmen çirkin davranışlar sergilediler.. Fatih Terim'e koridorlarda küfür edildi.. Olaylar büyümeden önlense de büyük gerginlik yaşandı.. Davut Dişli olaya çok sert tepki gösterdi..

Dişli, İsviçreliler'in gösterdiği çirkin tavırların ardından, "Futbolda bazı şeyler var ama şerefsizce davranışları kabul etmek mümkün değil.. Bu işin İstanbul tarafı da var.. Terör ortamı yaratmaya çalıştılar.." şeklinde kısa ve sert bir açıklama yaptı..

Öte yandan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası yaptığı ilk açıklamada "Bunun rövanşı da var.. İyi oynadığımızı söyleyemem.. Şu da var: kibarlık altında pislik yapmak onlara yakışıyor.. Ama bunlar yenilginin mazereti değil.." derken yapılanlar sebebiyle İsviçreliler'e de tepki gösterdi..

Bu arada Fatih Terim, milli takımının başındaki ikinci döneminde resmi bir maçta ilk yenilgisini aldı. Terim yönetiminde resmi maçlarda Danimarka ile berabere kalan, Ukrayna ve Arnavutluk'u yenen milli takım, İsviçre ile yapılan baraj ilk maçında 2-0 yenildi.

KENT HABER
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2005 Pazar 00:02:39
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 12:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir kiremitçi IP: 81.215.84.xxx Tarih : 13.11.2005 03:04:52
milli takımı bu maçta tanıyamadım aynanın karşısına geçsinler kendilerine baksınlar şikayet etmenize gerek yok fatih tekke ümit karan necati nerede fatih terim fenerbahçeye diyet borcunuz var kendi takımında oynamayan oyuncuları oynatıyorsunuz azizbey sizidemi korkuttu