30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

İngiliz babanın sevinç gözyaşları

LİG ve Avrupa’da oynanan son iki kritik maçın kahramanı Colin Kazım, Fenerbahçe’ye hayat verirken, babasını da mutluluktan uçurdu. Kıbrıslı anne ve İngiliz babanın evladı olarak Türk vatandaşlığına geçen ve milli takımın da formasını giyen 22 yaşındaki futbolcunun Chelsea karşısındaki başarılı futbolu ve attığı gol Türkiye’nin gururu oldu.

Colin Kazım’ın futbolcu olabilmesi için çok zor koşullara rağmen minik yaştan beri büyük çaba harcayan babası Antigua asıllı İngiliz vatandaşı Rodney Richard, maçtan sonra sevinç gözyaşlarını tutamadı. Bir İngiliz takımına karşı elde edilen zaferin mutluluğunu paylaşmak üzere Colin Kazım’ın menajeri Aytaç Erenler’i arayan Richard, "Oğlum büyük maçların futbolcusu olduğunu herkese gösterdi. Artık genç futbolcu sıfatından kurtuldu. Onunla ne kadar gurur duysam azdır" yorumunu yaptı.

Londra’yı bekliyor

Beşiktaş maçındaki çıkışından sonra Chelsea karşısında da takımını sırtlayan adam olarak ön plana çıkan Colin Kazım’ın Fenerbahçe’de uzun yıllar top oynayacağını dile getiren baba Richard, "Son iki maçı canlı olarak izleyemediğim için üzgünüm. Ama Londra’daki Chelsea maçına gideceğim. Verdiğim emeğin karşılığını almaya başladım. Colin kısa sürede Avrupa’nın en büyük yıldızları arasına adını yazdıracak" diye konuştu.

Maçtan sonra soyunma odasından Aytaç Erenler’i arayan Colin Kazım da mutluluğunu paylaştığı menajerine duygularını anlatırken hıçkırıklar içinde ağladı. Futbol yaşamındaki en güzel geceyi geçirdiğine işaret eden genç futbolcu, "Görevimi yapmanın huzuru içindeyim. Hocamın bana güvenmesi çok güzel. Ben de bana güvenenleri mahcup etmediğim için mutluyum. Tribünlerin sevincini görmeliydin" ifadesini kullandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 11:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?