17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

İnönü cinayeti zanlısına tatbikat

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının devre arasında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayete ilişkin gözaltına alınan zanlı Fatih Sözüer’e İnönü stadyumu’nda tatbikat yaptırıldı.

Elleri arkadan kelepçeli halde polislerin arasında araçtan çıkartılan Sözüer, yer gösterme yaptırılmak üzere yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı stadyuma sokuldu.

Haberclerin alınmadığı statta yaklaşık 10 dakika kalan zanlı Sözüer, yeniden ’Akrep’ olarak bilinen zırhlı polis aracına bindirildi.

Sözüer ile birlikte dört kişi savcılığa sevkedilecek

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne geri götürülen Sözüer ile hala gözaltında tutulan diğer dört kişi, öğle saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek. 

Cinayet, geçtiğimiz pazar günü işlendi

İnönü Stadı’ndaki pazar günkü maçta devre arasında bıçaklanan Cihat Aktaş adlı Beşiktaş taraftarı, kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Aktaş’ın bıçaklanarak öldürüldüğü olaydan sonra stad çıkışında katil zanlısı Fatih Sözüer ile kavgaya karıştıkları öne sürülen arkadaşları Cenk Özbulak, Cihan Erdem ve Şafak Kalkan, Melih Işık yakalanarak gözaltına alınmıştı.
istanbul
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2004 Salı 11:18:48
Güncelleme :23 Kasım 2004 Salı 17:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?