16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

'İşi zora sokuyoruz'

Erik Gerets, rakiplere gereksiz puanlar hediye ederek, zirve yarışında işlerini zora soktuklarını belirterek, "Bu skor bizi çok üzdü" dedi.


GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, Konya beraberliğiyle şampiyonluk yarışında işlerini zora soktuklarını söyledi. Belçikalı çalıştırıcı, "Rakiplerimize gereksiz puanlar hediye ederek, yarışta kendimizi zora sokuyoruz. 2-1'den sonra gol şanslarımız vardı, bunları değerlendirmemiz ve kaçırmamamız gerekirdi. Orta sahada Okan, Iliç ve Ayhan iyi işler yaptı. Gereksiz bir pozisyonda orta sahada bir top kaybı neticesinde yediğimiz bir gol var. Şampiyonluk ve Devler Ligi yine hedefimiz" diye konuştu.

Geçen sene mucizeydi

Gerets, "Kadro ve aynı teknik ekiple yola devam edilmesine rağmen geçen yılki gibi neden değilsiniz?" sorusuna ise "Geçen sezon mucizeydi. Bu yediğimiz golleri yemiyor, girdiğimiz pozisyonları da değerlendiriyorduk. Bunu kabul etmemiz lazım. Şans faktörü çok önemli. Netice bu skor bizi çok fazla üzdü. Değerlendirmelerimizi yapacağız. Mısır'da bir hazırlık maçımız var. Takımımızın moralini yükselteceğiz. Arda'nın durumu çok fena değil. Ama bekleyeceğiz" yanıtı verdi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Mart 2007 Cuma 23:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?