18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

İşte bu akşamki ilk 11'imiz

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Hollanda maçında Selçuk İnan'ı oynatmayarak büyük tepki toplayan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Selçuk inadı sürüyor.

Ayrıca Hollanda maçında oynayan Tunay ve Hamit ile yedek soyunan Selçuk İnan ilk onbirde yok.

İşte Estonya maçına çıkacak olan 11'imiz:

Tolga Zengin(Trabzonspor) - Gökhan Gönül(Fenerbahçe), Ömer Toprak(Bayer Leverkusen), Semih KAYA(Galatasaray), Hasan Ali Kaldırım(Fenerbahçe) - Arda Turan(Atletico Madrid), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Emre Belözoğlu(Atletico Madrid), Sercan Sararer(Greuther Furth), Burak Yılmaz(Galatasaray), Umut Bulut(Galatasaray)

İŞTE İLK TEPKİLER:

Erman Toroğlu (Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı ): Anlamsız bir inat. Milli Takım hocasının böyle bir inatlamaşmaya girmesini anlamıyorum. İşin başından beri Selçuk'a sıcak bakmıyor. Madem böyle ilk 11'e almayacaksın, o zaman futbolcuyu kadroya almazsın kimse de sana birşey diyemez. Hem kadaroya alma hem de futbolcuya markaj yaparsan bu da tenik direktörlüğe yakışmaz.

Altan Tanrıkulu (Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı ): Selçuksuz bir milli takım olacağı belliydi. Dünkü konuşmasında da "Selçuk kaliteli bir futbolcu yeri geldiğinde de oynayacak" diyerek belli etti. Bence doğrusunu yaptı. Kredisi yüksek olan bir teknik adam. Kamuoyu baskısıyla veya medya istedi diye bildiklerni yapmazsa yanlış yapmış olur. Önemli olan Türk futbolunun ileri gitmesiyse bu görevi Abdullah Avcı'ya verdik bırakın bildiklerini yapsınlar teknik adamlar. 4-4-2 oynayacağız. Milli takım Hollanda karşısında da pozisyona girdi. Maçın gidişatına göre ikinci yarıda selçuk'un oyuna gireceğini düşünüyorum.

...
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2012 Salı 13:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?