27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

İşte en güzel futbolcu eşleri

Dünya Kupası'nın düzenleneceği Almanya'da yayımlanan Die Welt gazetesinde çalışan gazeteciler, bir anket yaparak "en güzel 5 futbolcu eşi"ni seçti. Erkek gazeteciler, İspanya'nın kalesini koruyan Iker Casillas'ın bir süredir birlikte olduğu Eva Gonzalez'in "en güzel futbolcu eşi" olduğu görüşünde birleştiler.


1- Eva Gonzalez: 2003 yılında 'İspanya Güzeli' seçilen 25 yaşındaki Gonzalez, yaklaşık bir yıldır Real Madrid'in ve İspanya Milli Takımı'nın kalecisi Iker Casillas'la (25) birlikte. Fotomodel Gonzalez, zaman zaman TV dizilerinde oyunculuk yapıyor. 

2- Mamen Sanz: 7 yıldır Real Madrid'in ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızlarından Raul Gonzalez'le evli. Attığı her golden sonra nikâh yüzüğünü öpen Raul ile Mamen'in dört oğlu var. Mamen Sanz (29) şu anda asıl mesleği mankenliği yapmıyor. 

3- Sylvie van der Vaart: Geçen ay anne olan Sylvie (28), Hollanda Milli Takımı ile Hamburger SV takımında oynayan Rafael van der Vaart'la (23) bir yıl önce evlendi. Sylvie, evlenmeden önce Hollanda MTV'sinde moderatördü. 

4- Caroline Celico: İtalya'nın Milan takımında top koşturan Brezilyalı futbolcu Kaka (24), geçen aralık ayında henüz 18 yaşındaki Caroline Celico'yla evlenmişti. Fotomodel olan Celico, bir yandan da üniversite öğrenimini sürdürüyor. 

5- Raica Oliveira: Brezilya'nın tanınmış mankenlerinden Raica Oliveira (22), Brezilya Milli Takımı'nda ve şu anda Real Madrid'de oynayan Ronaldo'nun (29) sevgilisi. Ancak, gözlemciler bu beraberliğin uzun soluklu olmayacağını düşünüyor.
Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 04:37:26
Güncelleme :7 Haziran 2006 Çarşamba 04:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?