27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

İşte Skibbe'nin yanıtı..

Tribünler çileden çıktı

Turkcell Süper Lig'in 21. hafta maçında ligin dibine demir atan ve bu akşamki maç öncesinde 12 puanı bulunan Kocaelispor, Galatasaray'ı deplasmanda 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.


Fenerbahçe ve Trabzonspor'un puan alamadığı haftada Galatasaray'dan mutlak galibiyet bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar ise maç 4-2'ye gelince adeta çileden çıktı. Alman teknik direktörü istifaya çağıran tribünler, Galatasaray'ın efsane futbolcusu için de 'Kral Hakan Şükür' tezühartında bulundu.

 

İşte Skibbe'nin istifa çağrısına cevabı

Skibbe maç sonrası yaptığı açıklamalarda taraftarın istifa çağrısına cevap verdi.

Skibbe maç sonrası şunları söyledi: "Maç sonuna doğru seyircilerin memnuniyetsizliğini anladım. 3-2'den sonra penaltıya kadar destekleri vardı ama penaltı kaçınca işler değişti. Ben bu protestoları anlayabiliyorum. Suçlu yok. Bütün sorumluluk bendedir, sahada da oyunculardadır. Bugün çok fazla hata yaptık. Kocaeli tehlikeli bir takım. Bu sonucu hazmedeceğiz. Bordeaux maçında bu işin sonunu getireceğiz. Taraftar takıma ve bana kızgın bunu biliyorum ama buna rağmen herkesin burda olmasını bekliyoruz. Aslında şu anda desteğe ihtiyacımız var" dedi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 21:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?