22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

İstifa mektubu cebinde geziyor

Beşiktaş ile yollarını ayırdığı belirtilen Kolot'un henüz istifa mektubunu vermediği ortaya çıktı. Siyah - beyazlı yönetici pazartesi günü istifasını Başkan Demirören'e sunacak.

Herkes Celal Kolot'u Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan ayrıldığını zannediyor ama Kolot hâlâ siyah - beyazlıı yönetimde görevine devam ediyor.
Özellikle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren, bundan dolayı siyah - beyazlıların Başkanı Yıldırım Demirören tarafından istifaya davet edilen Kolot'un bayramdan sonra, pazartesi günü Demirören ile buluşarak istifasını sunacağı belirtildi.
Kolot konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkan benden istifa etmemi istedi. Ben de kabul ettim. Ama şimdi de istifamı vermek istiyorum bu sefer istifamı almıyorlar. İstifa dilekçesini vermek için başkanı aradığımda kendisi bir türlü müsait olamadı. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisi ile bir araya gelip istifamı vereceğim" ifadelerini kullandı.
Görevde bulunduğu süre içerisinde hep Beşiktaş için çalıştığını ve herkesin tatil yaptığı dönemde gece gündüz kulüp için mesai harcadığını vurgulayan Kolot, "Benim için "Parasını almak için istifasını vermiyor" dedikoduları yapılıyor. Kesinlikle böyle birşey söz konusu değil. Günlerdir istifamı vermek için bekliyorum. Paramı ilerleyen günlerde başkanımız bana geri verir. Bu o kadar önemli bir sorun değil" diye konuştu.

SERDAR SARIDAĞ / Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:41:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferit kaya IP: 85.110.175.xxx Tarih : 12.10.2007 10:50:12

defol kolot ertugrul hocanın ısıne karısma