26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

K.Erciyesspor 1-3 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etti. Kasımpaşa'nın puan kaybettiği haftada Galatasaray, aldığı bu 3 puan ile lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sıraya yükseldi.

Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Sneijder, 13. dakikada Burak Yılmaz ve 34. dakikada Melo kaydetti. Ev sahibinin tek golü ise 54. dakiakda Yasin Öztekin'den geldi. Bu sonucun ardından Galatasaray ligin ilk yarısını 33 puanla noktalamış oldu.

CİMBOM İKİNCİLİĞİ PAŞA'DAN ALDI

Galatasaray Kayseri'de aldığı bu galibiyetin ardından 3. sırada başladığı haftayı lider Fenerbahçe'nin hemen ardından ikinci sırada bitirmeyi garantiledi.

Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa'nın Akhisar Belediyespor'a kaybettiği haftada bu fırsatı iyi değerlendirdi ve ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. Galatasaray, bir maç eksiği bulunan lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde bulunyır. Sarı lacivertliler ise yarın Şükrü Saracoğlu'nda Kayserispor'u ağırlayacak.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Tolga Özkalfa, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Fazlı Kocabaş (Dk. 46 Turgay Bahadır), Mangane, Ekrem Ekşioğlu, Murat Akın (Dk. 71 Kerim Avcı), Traore, İbricic, Yasin Öztekin, Mandjeck, Vleminckx (Dk. 76 Üstün Bilgi),

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk İnan, Sneijder (Dk. 89 Yekta Kurtuluş), Bruma (Dk. 77 Umut Bulut), Drogba, Burak Yılmaz (Dk. 87 Ceyhun Gülselam)

Goller: Dk. 2 Sneijder, Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 34 Melo (Galatasaray), Dk. 54 Yasin Öztekin (Kayseri Erciyesspor)

Sarı kartlar: Dk. 53 Melo (Galatasaray), Dk. 53 Ekrem Ekşioğlu, Dk. 62 Mangane, Dk. 90 Kerim Avcı (Kayseri Erciyesspor)

...
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2013 Cumartesi 21:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?