20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kadıköy'de heyecan dorukta

Öğle saatlerinden itibaren Kadıköy'e gelmeye başlayan taraftarlar, akşam saatlerinde trübünlere gelene kadar kafeleri, restoranları ve çeşitli aktivite mekanlarını doldurdu.

Maç hareketliliği, semt esnafının da yüzünü güldürdü. Restoranları ve kafeleri dolduran sarı-lacivertliler, zaman zaman bulundukları mekanlarda tezahürat yaparak, heyecanla maç saatini bekledi.

DİLENCİLERDEN MAÇ GÜNÜ DUASI

Maç heyecanı, sokaklarda sıkça rastlanan dilencilerin dualarını da değiştirdi.

Dilenciler, maça gelen taraftarlardan ''İnşallah maçı kazanırsınız'', ''İnşallah kupa alırsınız'' diye dua ederek para istedi.

ZABITADAN SEYYAR SATICILARA ÖNLEM

Bu arada, zabıta ekipleri maç öncesi stat çevresinde satış yapan seyyar satıcıları topladı.

Ekiplerin, Fenerbahçe'yi simgeleyen ürünlerin yanı sıra çeşitli yiyecek ve içecek satanlarla davul çalan bir kişiyi gözaltına aldığı görüldü.

AVRUPA'NIN GÖZÜ KADIKÖY'DE

Fenerbahçe'nin, Chelsea ile yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Avrupa'nın gözü adeta Kadıköy'de olacak.

Yayıncı kuruluşun görevlileri de dahil olmak üzere karşılaşmayı, 120'si foto muhabiri olmak üzere yaklaşık 400 medya mensubu takip edecek.

Türk ve İngiliz gazetecilerin yanı sıra Belçika, Macaristan, İsrail, Yunanistan, Fransa, Romanya, İspanya, İtalya, Japonya, Hollanda ve Almanya'dan da basın mensuplarının maç için akreditasyon yaptırdığı ifade edildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın tribününün bu sayıyı karşılayamaması nedeniyle, basın tribününün alt bölümünde yer alan taraftar tribünü de yabancı basın mensupları için düzenlendi.

KUPA HEDEFİ TRİBÜNLERE YAZILDI

Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı önemli maçlarda, renkli kartonlarla yazılan ifadelerle mesajlar verdiği Fenerium alt tribünde bu kez ''Devler Ligi''ndeki hedef işaret edildi.

Fenerium alt tribünün bloklarına turkuaz renklerde ''Target'' (Hedef) yazılarak son tribün bloğunda koyu lacivert renkli kartonlarla bir kupa şekli resmedildi.

CHELSEA MAÇI İÇİN ÖZEL GÜN DAMGASI

Fenerbahçe-Chelsea maçı anısına PTT Genel Müdürlüğü ile ortak bir çalışma içine girilerek, koleksiyonerler ve meraklıları için özel gün damgası yaptırıldı.

Kadıköy PTT Müdürlüğü'nce, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın maraton tribünü Fenerium Mağazası içinde, A-1, A-2 girişi üst avlu içinde ve Kadıköy PTT Merkez Müdürlüğü'nde kurulan stantlarda, özel gün damgalarına büyük ilgi gösterildi.

Fenerbahçe Tarih Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu, koleksiyonerlerin gösterdiği ilgiyle zarfların kısa sürede tükendiğini açıkladı.

KAMERALI ÖNLEM

Stada kaçak girişlerin önlenmesi için tribün giriş kapılarında kameralarla çekimler yapıldığı bildirildi.

Kurulan kamera sistemi sayesinde tüm girişlerin sürekli kontrol altında tutulduğu ifade edildi.

DAUM VE HOOIJDONK DA MAÇI İZLEYECEK

Fenerbahçe-Chelsea maçı için İstanbul'a gelen, sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Christoph Daum ile eski futbolcularından Van Hooijdonk da maçı izleyecek.

Alman çalıştırıcının, ülkesinin bir televizyonu için maçta yorum yapacağı bildirildi. Von Hooijdonk ise Efes Pilsen'in davetlisi olarak maça geldi.

ALİ KOÇ'A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, bugün doğum günü olan yönetici Ali Koç'u, kulübün internet sitesinde yayınladığı mesajla kutladı.

Kulübün internet sitesinde yayınlanan mesajda, 2 Nisan 1967 doğumlu Ali Koç için, ''Kulübümüzün kurumsal ilişkilerden sorumlu asbaşkanı Ali Koç'un doğum gününü kutluyor, kendisine, Fenerbahçe'mizle ve sevdikleriyle nice yıllar diliyoruz'' denildi.

aa
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 20:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?