17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kahraman Fatih

Beşiktaş’ın hocası Del Bosque, idmanda bile tekmeye kafasını uzatmaktan çekinmeyen Fatih Sonkaya’ya böyle seslendi Beşiktaş’ın hocası Del Bosque, idmanda bile tekmeye kafasını uzatmaktan çekinmeyen Fatih Sonkaya’ya böyle seslendi.

Beşiktaş, Rize maçının hazırlıklarını millilerden yoksun sürdürdü. Fıtık şüphesiyle gittiği Hollanda’da yapılan kontrolde hiçbir sorunu olmadığı ortaya çıkan Fatih Sonkaya, dünkü idmanın yıldızıydı. Takım düz koşunun ardından tek ve iki pas çalışmalarında sahneye çıkan genç oyuncu bazı pozisyonlarda tekmeye kafasını uzatınca teknik direktör Del Bosque’nin beğenisini kazandı. İspanyol hoca üç kez kendini tutamayıp "Hero Fatih" "Kahraman Fatih" diye bağırdı.

Mustafa Doğan bandajla
PAF takımla oynanan maçta aldığı darbe ile burnu çatlayan Mustafa Doğan da idmanlara kesintisiz devam ediyor. Bandajla antrenmanlara çıkan, Mustafa’nın ikili mücadelelerde ’burnunu budaktan sakınmaması!’ da teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Bu arada kulübeyi bile unutma noktasına gelen Berkant ile Veysel’in istekli çalışmaları da dikkat çekiyor.

Ronaldo hızla form tutuyor
Beşiktaş günlerdir milli oyuncularından yoksun çalışırken A2 Milli Takımı’ndan dönen Çağdaş, siyah-beyazlı ekibe katıldı. Genç oyuncu sakatlığı süren Ronaldo ile birlikte düzkoşu yapmakla yetindi. Ronaldo’nun da sakatlık sorununun büyük ölçüde düzeldiği ve Rize maçına kadar hazır duruma geleceği bildirildi. Beşiktaş, diğer millilerin de dönmesiyle birlikte bugünden itibaren tam kadro çalışma fırsatı bulacak.
fotomaç
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2004 Perşembe 09:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?