19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kaleci değil ön libero

Feldkamp, transfer çalışmalarını yürüten yöneticileri uyardı. Teknik patron, "Elimde Orkun ve Aykut var. Kaleci transferi en son bakacağımız mevkii. Ancak Linderoth’un boşluğunu Avrupa’da hissedebiliriz" dedi.

GALATASARAY’da Feldkamp’ın İstanbul’a gelişi ile transfer raporları da masaya yatırıldı... Tobias Linderoth’un sakatlığının uzun süreli olması Alman teknik adamı paniğe soktu. İsveçli futbolcunun ameliyatı hakkındaki raporun Amerika’dan 5 Ocak’ta gelecek olmasına rağmen teknik heyet, idarecilerden diğer mevkilerdeki transfer girişimlerini askıya alarak acilen bir ’6 Numara’ transferi istemesine yol açtı.

14 gündür ilaç alıyorum

Feldkamp, UEFA Kupası arenasını düşünerek G.Saray Futbol Şubesi’nden acil bir ön libero talep etti. Kalli’nin, yönetiminin kısıtlı olan imkanlarını yalnızca bu bölgeye ayırması gerektiğini ifade ettiği öğrenildi. Alman hocanın, G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve futbol şube yetkililerinin yaklaşık 3 aydır görüşme halinde olduğu ve bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü Isaksson transferini ön libero transferi gerçekleşene kadar dondurulmasını istediği belirtildi.

Manchester City ile pazarlıklarını sürdüren yöneticilerin ise acil 6 numara talebi üzerine İsveçlinin transferini askıya aldığı ve ön libero transferi için harekete geçeceği ifade edildi. Kalli’nin görüştüğü idarecilere, "Bir takımın en önemli yeri orta sahasıdır. Linderoth’un olmayacağı açıkça belli. Elimde Orkun ve Aykut gibi iki kaleci var. Onlara güveniyorum. Kaleci transferi en son bakacağımız mevkii. Ancak Linderoth’un boşluğunu Avrupa’da hissedebiliriz" raporu vererek yönetimden Rizespor maçına kadar bu transferin yetişmesini talep ettiği öğrenildi.

Öte yandan dün akşam İstanbul’a gelen teknik direktör Feldkamp, "14 gündür ilaç tedavisi görüyorum. Takımda ise bir sorun yok. Ayrıca ilk geldiğimde bile bu kadar kalabalık değildiniz. Bunun sebeni ne? " diyerek kısa bir açıklama yaptı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 15:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?