19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kaleci Serdar hastanelik oldu

Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasında bugün saat oynanan maçın 18. dakikası korkunç bir ana sahne oldu.

Bu dakikada topa hakim olan kaleci Serdar, Ankaragücü'nden Meye'nin kontrolsüz darbesine maruz kaldı. Yerde kalan Serdar'ın alnı yarılırken, şakak ve burnunda açılmalar olduğu görüldü.

İlk bakışta durumu çok ağır görülen Serdar vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı. Gözlerinin altında şiş ve morarma oluşan Serdar'a 4 dikiş atalırken, burnundaki açılmaya hastanede müdahale edildi.Serdar'ın çekilen tomografi ve MR görüntülerinde önemli bir soruna rastlanmadığı, beyin sarsıntısı geçiren kalecinin kulübe getirilerek dinlenmeye alındığı belirtildi.

HAKEME BASTON ATTILAR

G.birliği-A.Gücü maçının bitiminde Ankaragücülü taraftarların bulunduğu VIP tribününden fırlatılan bir baston, soyunma odasına giden hakem Süleyman Abay'ın başına ve omuzuna isabet etti.

Abay'a buz tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayın gözlemci raporunda da yer alacağı öğrenildi. Ayrıca Süleyman Abay, hastenaye gidip rapor aldıktan sonra bu saldırı ile ilgili olarak adli kurumlara suç duyurusunda bulunacak.

DERBİDE GÜLEN GENÇLERBİRLİĞİ OLDU

Bu arada Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan derbi maçta 3 puanın kazanan takım Ankaragücü'nü 1-0 yenen Gençlerbirliği oldu. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golü 45. dakikada penaltıdan Smeltz kaydetti.

Sarı-lacivertli takım bu yenilginin ardından ligde 7 puanda kaldı. Gençlerbirliği ise 8 puana yükseldi.
 

...
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 23:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?