22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kalli Cimbom'da

Gelecek sezon için Karl Heinz Feldkamp’la anlaşan G.Saray yönetimi, Belçikalı teknik adamla yollarını ayırıyor.

G.SARAY’DA sezon boyu tartışılan ve ligdeki başarısızlığın sorumlularından biri olarak gösterilen, ancak buna karşın başkan Özhan Canaydın’ın 3 ay önce sözleşmesini uzattığı teknik direktör Eric Gerets’le yollar bugün ayrılıyor. Yönetim, yaptığı son toplantıda, Belçikalı hocayı gönderme kararı aldı. Yönetim kurulunun bu kararını da bugüne kadar hep Gerets’in arkasında duran, ona sözleşmeyi uzattıran başkan Özhan Canaydın’ın tebliğ etmesi kararlaştırıldı. Canaydın bugün Gerets ile biraraya gelerek ipleri koparacak. Gerets’in 1 milyon 500 Euro tutarındaki bir yıllık alacağı için pazarlık yapılacak.

YARDIMCI SORUNU

YÖNETİMİN ‘Gerets sonrası planı’ ise hazır. Belçikalı hocanın yerine, Alman teknik direktör Karl Heinz Feldkamp gelecek. Ama Kalli’nin tribünde ’teknik danışman’ olarak görev yapması bekleniyor. Sahaya inecek teknik direktör içinse pazarlıklar sürüyor. Kalli, daha önce de birlikte çalıştığı Ahmet Akçan’ı istiyor, yönetimse Abdullah Avcı için bastırıyor. Kalli’nin Avcı’yı istememesi durumunda Alman hocadan bile vazgeçilebileceği, görevi tek başına Abdullah Avcı’nın yüklenebileceği yönetime yakın kaynakların iddiası. G.Saray’da teknik direktör sorununun en geç çarşamba günü sona ermesi ve transfer çalışmalarının netleşmesi bekleniyor.

G.Saray’da tatil 33 gün

TURKCELL Süper Lig’de 2006-2007 sezonunu Bursaspor’a 2-0 yenilerek, 56 puanla üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray’da, 33 günlük tatil başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular, 2007-2008 sezonu hazırlıkları çerçevesinde 28 ve 29 Haziran’da sağlık kontrollerinden geçip, 30 Haziran’da topbaşı yapacak. G.Saray, yeni sezon hazırlıkları için gerçekleştireceği yaz kampını ise 7-13 Temmuz tarihleri arasında İsviçre’de, 13-22 Temmuz’da da Almanya’da yapacak. G.Saray daha sonra Türkiye’ye dönerek çalışmalarını sürdürecek

Sezgin raporunu sundu

TRANSFER için Avrupa turuna çıkan ve son olarak Fransa’da görüşmeler yapan G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, raporunu yönetime sundu. Türkiye’ye döner dönmez Bursaspor maçına giden Sezgin’in transfer çalışmaları ile ilgili olarak hazırladığı rapor doğrultusunda yönetim, öncelikli olarak takımı sürükleyecek olan bir 10 numara ve bir de ön libero almayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar ön çalımaları yapılan transferler için bugünden itibaren harekete geçiyor.


vatan
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 14:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?