22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kalli ilk yıl sahaya inecek

G.SARAY’DA Eric Gerets defteri kapatılırken, yönetimin anlaşma sağladığı ve bazı kesimlerin 73 yaşında olması nedeniyle eleştirdiği yeni antrenör Karl Heinz Feldkamp’ın “Şartlı evet” dediği belirlendi. Beşiktaş’tan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Alman teknik adamın yönetimle yaptığı görüşme sonunda bir takım şartlar öne sürdüğü öğrenildi.

Kalli’nin G.Saray yönetimine “Yardımcım kesinlikle Ahmet Akcan olacak. Şu anda hiçbir sağlık sorunum yok ve iyi durumdayım. Bu sezon sahada takımın başında ben olacağım. Herkesin durumunu göreceğim ve yıl sonunda yönetime rapor sunacağım. Ancak yeni sezonda ben sahada değil tribünde olacağım. Sahada olacak hocaya da bu zaman karar vereceğiz. Sezon boyunca aynı zamanda başarılı antrenörleri de takip edip yönetime önerimi sunacağım” dediği ifade edildi.

TAM DESTEK

BU arada Gerets’in vedasında Başkan Özhan Canaydın’ın futbolun tek patronu olarak gördüğü Adnan Polat, Karl Heinz Feldkamp’a yönelik eleştirilere sert tepki gösterip yakın çevresine “Akıl yaşta değil başta. Şu anda herkes hocamızın yaşını öne sürerek hata yaptığımızı söylüyor. Bunu zaman gösterecek. G.Saray Kulübü’nün yapısını ve değerlerini, beklentilerini çok iyi bilen Sayın Feldkamp’ın sabır gösterilmesi halinde çok iyi işler yapacağını biliyoruz” dediği vurgulandı.

YOLU GÖZLENİYOR

ÖTE yandan en kısa sürede gelmesi beklenen Karl Heinz Feldkamp ve yardımcısı Ahmet Akcan’a imza attırılmasının ardından transfer çalışmalarına ağırlık verilecek. Camianın hedefi haline gelen yönetim, çok kaliteli bir yabancı oyuncu alarak tepkileri biraz olsun hafifletecek. Juninho’nun yatması üzerine Schalke04’lü Lincoln’e ağırlık veren yönetimin bu oyuncunun durumunu kısa sürede sonuca kavuşturması bekleniyor..
Vatan
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 09:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?