18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kanarya hazır

Birinci Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini sürdüren, Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. tur mücadelesini de geçerek Avrupa kupalarında varlığını sürdürmek istiyor.
Sarı-lacivertliler, 3. turun ilk raundunda yarın Real Zaragoza ile yapacağı karşılaşmayı, saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanıp, 24 Şubat Perşembe deplasmanda yapılacak rövanş öncesi avantaj sağlamaya çalışacak.
İspanyol rakibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertlilerin, kart cezalısı olan Marco Aurelio dışında eksiği bulunmuyor.
Brezilyalı futbolcu, Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarından sarı kart cezalısı.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Christoph Daum’un, Aurelio’nun yokluğunda orta alandaki açığı Selçuk ile kapatmayı düşündüğü öğrenildi.
Alman teknik adamın yarınki karşılaşmada Rüştü, Önder, Luciano, Servet, Ümit, Selçuk, Serhat (Serkan), Tuncay, Alex, Nobre ve Anelka’dan oluşan muhtemel 11’i sahaya sürmesi bekleniyor.

TRİBÜN DESTEĞİ

Sarı-lacivertli tarafarların yarınki zorlu mücadelede takımlarını desteklemek için, FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nı doldurması bekleniyor.
Tribünlerde renkli görüntüler oluşturmak için organizasyonlar yapan taraftarlar, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarında açılan dev bayrakları yeniden harekete geçirecek.
Saat 20.00’da başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Nicolai Vollquartz yönetecek.
MİLLİYET / AA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 16:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?