28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Kanarya kuş gribine takıldı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek bölgesi'nde sürdüren Fenerbahçe, günü krosla tamamladı. Bugün 26 yaşına giren Mehmet Yozgatlı için ise kuş grubu tehlikesi sebebiyle yumurtalı ve unlu kutlama yapılmayacak.

Sabah saatlerinde salonda kondüsyon ağırlıklı olarak çalışan Fenerbahçe, otel yakınlarındaki ormanlık alanda Teknik Direktör Christoph Daum nezaretinde çabukluğu dayalı kros çalışması yaptı. Önceden belirlenen parkurlarda 7x50, 7x60, 7x70, 7x80 metrelerde gerçekleştirilen koşularda her futbolcu kendisi için belirlenen özel programı uyguladı.

Selçuk Şahin'in fizyoterapist yönetiminde özel bir program uyuladığı idmanda Serkan Balcı sağ ayak tarak kemiğinde ağrı hissettiği için çalışymayı yarım bıraktı. Serkan Balcı'nın durumu Emar çekildikten sonra netleşecek. Fenerbahçeli futbolcular günü 4'erli gruplar halinde havuza girerek tamamlayacaklar.

Diğer taraftan, Brezilya geleneklerine göre Fenerbahçe'de unlu ve yumurtalı olarak kutlanan doğum günü kutlamaları da kuş gribi kurbanı oldu. Bugün 26 yaşına giren Mehmet Yozgatlı'nın doğum günü herzaman olduğu gibi yumurta kırılarak ve un atılarak kutlanmadı. Yozgatlı için takım arkadaşlarının otel içinde sade bir kutlama planladıkları öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 13:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?