29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kaplan'da yükseklik korkusu

5 maçta topladığı 13 puanla ligin zirvesinde yer alan Trabzonspor’da tatlı bir telaş başladı. Genel Sekreter Hasan Yener, “Bu havayı sonuna kadar sürdürmeliyiz. Bu nedenle rehavete kapılmamalıyız” dedi.
Henüz ligin başında olduklarını hatırlatan Yener, yakaladıkları havayı sonuna kadar korumak zorunda olduklarını söyledi. Kulübün özlemlerinin çok fazla olduğunu kaydeden bordo-mavili yönetici şöyle konuştu:
“Bu özlemlerin takım üzerinde bir baskı oluşturmaması için de yoğun çaba harcıyoruz. Ama bu asla bir rehavet ortamı yaratmayacak. Herkes ne yapması gerektiğinin bilincinde. İnşallah devre arasına kadar bu şekilde giderek eksik gördüğümüz yerlere gerekli takviyeleri yapacağız.”

Tayfun’a özel ilgi

Teknik Direktör Ersun Yanal ise alınan galibiyetlere rağmen futbolcularına eksiklerini sert bir dille anlattı. Antalyaspor maçında savunma oyuncularının form düşüklüğünün nedenlerini araştıran Yanal defansını uyardı.
Bordo-mavililerin teknik patronu, bu arada orta saha oyuncularını da tek tek tebrik etti. İdeal 11’i kurmasına rağmen sadece sağ bekte istikrar yakalayamayan Yanal, Antalyaspor maçında taraftarların tepkisine maruz kalan Tayfun’la da özel olarak ilgilendi, oyuncusunun moralini düzeltmek için de takım arkadaşlarını görevlendirdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:23:03
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 17:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyüp çelik IP: 88.249.195.xxx Tarih : 2.10.2008 18:09:29

ben koyu bir tabzon taraftarıym buradan yönetime sesleniyorum yattara yerine bir oyuncu gelecekse kesinlikle arjantin liginde oynayan patinho olmalı yönetim bunu bir düşünsün