30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kaptanları iddialı konuştu

Bursaspor'un takım kaptanları Yusuf Şimşek ve Ömer Erdoğan, sahalarında Beşiktaş ile yapacakları maçı kazanacaklarını iddia etti.

Takımın birinci kaptanı Yusuf Şimşek ve ikinci kaptanı Ömer Erdoğan, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi düzenledikleri basın toplantısında, takımdaki tüm oyuncuların Beşiktaş maçının önemini bildiklerini söyledi.

Yusuf Şimşek, Bursaspor forması altında ilk kez bir Beşiktaş maçında forma giyeceğini belirterek, ''İlk geldiğimde başkan bana Beşiktaş maçını söylemişti. Gördüğüm kadarıyla Bursa için önemli bir maç'' dedi.

Takım olarak iyi mücadele etmeleri halinde Türkiye'de yenemeyecekleri takım olmadığını belirten Yusuf Şimşek, şöyle konuştu:

''Geçtiğimiz hafta bunu gösterdik. Üç-dört hafta mücadele etmedik. Beşiktaş maçında yapacağımız her şeyi yapmak zorundayız. Bursa halkını ve kendimizi sevindirmek istiyorsak, sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyarak bu maçı kazanmalıyız. Biz takım olarak buna hazırız. Kazanarak, maçtan sonra seyircimizle doya doya eğlenmek istiyoruz. Hafta içinde Bekir Ozan Has'ın babasının vefatı takımdaki arkadaşları üzdü. Bu maçı Bekir için oynayacağız. Beraberlik demiyorum, sadece 'bu maçı alacağız' diyorum.''

Takımın ikinci kaptanı Ömer Erdoğan da tüm kentin bu maçtan beklentisini çok iyi bildiklerini ifade etti.

Bu önemli maça takım olarak çok iyi hazırlandıklarını anlatan Ömer Erdoğan, ''Uzun zamandır sakat olan futbolcularımız da iyileşti. Taraftarın beklentilerinin farkındayız. Ona göre iyi mücadele ederek sonuca gideceğimize inanıyorum'' dedi.

Tecrübeli oyuncu, bir gazetecinin, ''İki takım arasındaki gerginlik size bir artı sağlıyor mu'' sorusuna şu yanıtı verdi:

''Geçtiğimiz yıl istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu sezon takıma yeni gelen arkadaşlar var. Bu atmosferi ilk kez yaşayacaklar. Farklı duyguya kapılacaklardır. Bu kez bu gerginlik artı olarak yansıyacaktır. Ekstra mücadele ederek isteğimiz neticeyi alırız.''

maraton.com.tr
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:19:52
Güncelleme :14 Kasım 2008 Cuma 18:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?