19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Karabükspor telafi peşinde

KARABÜKSPOR TELAFİ PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, Ankaragücü maçından 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanından 5-1'lik mağlubiyetle ayrılan Kardemir Karabükspor 15 gün aradan sonra taraftarı karşısında 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, Sivas maçında aldıkları ağır yenilgi için söyleyecek bir şeylerinin olmadığını ancak bir şey söyleyebilmek için hafta sonu sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Ankaragücü müsabakası bizim için 3 puanın şart olduğu bir maç. İnşallah hafta sonu sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçından 3 puan alarak, yukarı sıralara tırmanıp kalan üç maçı da rahat bitirmenin hesabını yapıyoruz" dedi.

Diğer yandan Pazar günü Serkan Çınar'ın yöneteceği ve saat 17:00 olarak açıklanan Kardemir Karabükspor-Ankaragücü maçı stadyum ışıklandırmalarında yenileme çalışması nedeniyle TFF tarafından 13:30'a alındı.

Bu arada sezon öncesi modernizasyon çalışmalarına başlanan maraton tribünün inşaat çalışmaları tamamlanırken, tribünün koltukları takılmaya başlandı. Ankaragücü maçında ilk seyircilerini alacak olan maraton tribünün bilet fiyatı ise 10 TL olurken, kapalı tribün 15 TL, kale arkaları ve misafir taraftar tribünleri ise 5 TL olarak belirlendi.

KARABÜKSPOR TELAFİ PEŞİNDE
KARABÜKSPOR TELAFİ PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 13:46:01
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 14:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?