18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Karseri:1 - Galatasaray:3

Turkcell Süper Ligi`nde Galatasaray, Kayserispor`u 3-1 yendi. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Kayserispor`dan geldi.

1. dakikada Mehmet Topuz`un ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Gökhan, müsait pozisyonda olmasına rağmen topu Mondragon`un solundan dışarı gönderdi.

9. dakikada Mehmet Topuz, ceza yayı üzerinden topa çok sert vurdu, Kaleci Mondragon, topu güçlükle kornere çeldi.

13. dakikada Cihan`ın ara pasıyla cezaalanında topla buluşan Necati, Kayserispor defans oyuncularının ofsayt diye duraklamasından da yararlanarak topu şık bir vuruşla filelere gönderdi. 1-0.

22. dakikada Gökhan`ın cezaalanı içinden sert şutunda topu, Mondragon son anda yumruklayarak oyun alanına gönderdi.

33. dakikada Necati`nin pasıyla cezaalanı içinde topla buluşan Ümit Karan, topu düzelttikten sonra sert vurdu. Top kalecinin solundan Kayserispor fileleriyle buluştu. 2-0.

40. dakikada Necati orta alandan kaptığı topu cezaalanı yayı yakınlarına kadar sürdü. Necati, topu ayağından açınca kalesinden iyi bir zamanlamayla çıkan İvankov, topu ayağıyla uzaklaştırdı.

53. dakikada Yalçın`ın uzun pasıyla cezaalanında topla buluşan Necati`nin vuruşunda top İvankov`da kaldı.

57. dakikada Necati orta alandan kaptığı topu Sabri`ye verdi.

Sabri`nin cezaalanı içinden sert vuruşunda top, kaleci İvankov`da kaldı.

61. dakikada Necati`nin pasıyla topla cezaalanında buluşan Ümit Karan`ın sert şutunda top, direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.

65. dakikada Kayserispor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Mehmet Topuz`un ortasında topa iyi yükselen Gökhan, kafayla topu kaleye gönderdi. Mondragon`u geçen topu Yalçın son anda çıkardı.

72. dakikada Galatasaray farkı 3`e çıkardı. Bu dakikada cezaalanında oluşan karambolde Ümit Karan`ın pasında topu iyi değerlendiren Cihan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 3-0.

76. dakikada cezaalanında oluşan karambolde Mehmet Topuz`un vuruşunda Mondragon`dan dönen topa, Gökhan sert vurdu, top Galatasaray filelerine gitti: 3-1.












.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 21:24:43
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 23:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?