30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kartal sonunu getiremedi

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Stoke City'yle karşılaştı.

78. dakikaya kadar 1-1'lik eşitlikle süren maçta, siyah-beyazlılar hakemin yanlış penaltı kararıyla sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş ile Stoke City İngiltere'de karşı karşıya geldi.

13. dakikada Quaresma'nın ara pasına hareketlenen Hilbert, topla buluştu ve düzgün bir vuruşla golü kaydeti: 1-0. Hilbert'in golünden 2 dakika sonra Whitehead'ın kullandığı köşe vuruşuyla birlikte, Beşiktaş altıpası içinde karambol yaşandı. Ardından Crouch meşin yuvarlağa dokunarak skora dengeyi getirdi.Maçta dakikalar 78'i gösterdiğinde ise Crouch ceza sahası içinde yerde kalınca Fransız hakem Gautier beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Walters, Rüştü'yü ters köşeye yatırdı ve maçın skorunu belirledi: 2-1.

TARTIŞMALI PENALTI

78. dakikada Beşiktaş ceza sahası içinde yaşanan itişmeler sonucu Crouch yerde kaldı. Hakem Sivok'un İngiliz oyuncuyu çektiği gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Rakibine hiç müdahalesi olmayan Sivok uzun süre itiraz etse de karar değişmedi.

İKİ TOP DİREĞE TAKILDI

60. dakikada Stoke City'li oyuncu Walters ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top önce kaleci Rüştü'ye sonrasında direğe çarparak kornere çıktı.

Bu pozisyondan 7 dakika sonra Quaresma ceza sahası dışından şutunu çekti. Savunmada Upson'a çarpan top direkten oyun alanına geri döndü.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2011 Cuma 00:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
forza sergio ramos IP: 212.253.246.xxx Tarih : 30.09.2011 17:43:36

 FB VE GS HAKEME TEŞVİK PRİMİ VERMİŞTİR!!! İNÖNÜDE STOKE CİTYYİ MAĞLUP EDECEĞİZ... CARVALHAL DA GUTİYİ ARTIK İLK 11E ALSIN YOKSA İSTİFA ETSİN KAPTANSIZ TAKIM OLURMU YA YUH BE GUTİ BU SKORU GÖRÜNCE KANLI GÖZYAŞI DÖKER BE