22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kartal'a yönetici dayanmıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in 3,5 yıllık başkanlık döneminde 9 yönetici istifa etti.

Beşiktaş'ta görevinden ayrılan yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot ile birlikte, kulüp başkanı Yıldırım Demirören döneminde istifa eden yöneticilerin sayısı 9'a çıktı.

30 Mayıs 2004 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulla göreve gelen başkan Yıldırım Demirören, daha sonra 28 Ocak 2007'deki olağan seçimle ikinci kez başkanlığa seçildi. Demirören'in, yaklaşık 3,5 yıllık başkanlık
döneminde toplam 9 yönetici çeşitli nedenlerle istifa etti.

Yıldırım Demirören, yola çıktığı yönetim kurulu arkadaşlarının 4'te 1'i ile görev süresinin sonuna kadar birlikte olamadı.

Siyah-beyazlılarda Demirören'in ilk yönetim kurulunda yer alan Reha Muhtar, Koray Büyükasar, Hakan Kalkavan, Latif Ayaz, Adnan Demir ve Murat Ürünsak, çeşitli nedenlerle görev süreleri dolmadan istifalarını verdi. Bu dönemde ise henüz 1 yıl dolmadan Gülnaz Arsel ile başlayan istifalar, Emir Tamer ve son olarak da Celalettin Kolot ile sürdü.

Beşiktaş'ta ayrıca Demirören'in ilk döneminde asbaşkan ve futbol şube sorumluluğu yapan Kıvanç Oktay ile ikinci başkanlık görevini yapan Murat Aksu, ikinci dönemde Demirören'in yönetim kurulu listesine girmediler.

AA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 14:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?