25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kartal'da sakatlıklar can sıkıyor

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun, sakatlığı bulunan futbolcuların son durumu ile ilgili bilgi verdi.

CSKA Sofya maçında bel spazmı geçiren Cenk Gönen'in tedavisinin sürdüğünü söyleyen Urgun, Yusuf Şimşek'te de bel spazmı olduğunu, tecrübeli oyuncunun tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Öte yandan Guti ve Tabata'nın dinlendirildiği için bugünkü çalışmaya katılmadığını ifade eden Urgun, Rüştü Reçber, Mert Nobre, Bobo, Onur Bayramoğlu ve Nihat Kahveci'nin sakatlıkları doğrultusunda uygulanan tedavi programlarına devam edildiğini belirtti. Devrim Urgun, iyileştirme süreci devam eden Ekrem Dağ'ın ayrıca kuvvet çalışmaları yaptığını da sözlerine ekledi.

Eskişehirspor maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından Cuma günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Isınma koşuları sonrasında bir süre top sürme ve pas çalışmaları yapan Siyah-beyazlılarda Bursaspor karşısında görev yapan futbolcular, kontrollü pas çalışmaları yaparak idmanı tamamladı. Daha sonra minik kalede maç yapan diğer oyuncular, son bölümde taktik maçı yaparak günü tamamladı.

İbrahim Toraman ve Mehmet Aurelio takımla yapılan koşulara katılıp dinlenirken, tedavileri süren Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Yusuf Şimşek, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci, Tabata, Guti, Nobre ve Bobo idmana katılmadı. Pas çalışmaları ve minik kalede deneme maksatlı yer alan Tomas Sivok, Matteo Ferrari ve Quaresma ise çift kale maçta oynamadı.

Beşiktaş, yarın saat 10.30'da basına kapalı yapacağı idmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 14:11:04
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 01:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?