19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kartal'ın Toraman taktiği

Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı iki kaptandan İbrahim Toraman'ı satışa koysa da tutmak istiyor. Yönetim, yıldız oyuncuya 5 milyon euro bedel biçerek elde kalmasını hesaplıyor. Toraman satılamadığı için de affedilecek. 

Siyah-Beyazlı yönetimin, satışa koyduğu 2 kaptandan İbrahim Toraman'ın takımda tutulmak istendiği ortaya çıktı. Bazı yöneticilerin affedilmesini istediği Toraman için yönetimin, 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyerek satışa çıkardığı yıldız oyuncunun elde kalması hesaplanıyor. Türkiye'de F.Bahçe'den başka bu parayı verecek bir kulübün olmadığını düşünen yönetim, Toraman'ın satılamayacağını ve elde kalacağını düşünüyor.

ÜZÜLMEZ KESİN SATILACAK

Kavgaya karışan ve 500 bin euro bedel istenen Üzülmez'in kesin satılacağını düşünen yönetim, elde kalan İbrahim Toraman için de daha sonra "Her iki kaptanı satışa çıkardık. Ancak Toraman'a kimse istediğimiz rakamları vermedi. Kulüp menfaatlerini de göz önüne alarak kendisini affedip yeniden takıma aldık" açıklaması yapacak. Böylece en geç ligler başladığında yıldız oyuncu takıma dahil edilecek.

KONYA 2.5 MİLYON EURO VERDİ

Yönetim, satışa çıkardığı Toraman'a talip olan ve 2.5 milyon euro öneren Konyaspor'un da önerisini geri çevirdi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "İbrahim Üzülmez'den vazgeçtik. İbrahim Toraman için de temaslarımız sürüyor. Beşiktaş, Toraman için 5 milyon euro bonservis istedi. Fakat biz bu fiyatı çok bulduk ve 2.5 milyon euro önerdik, beklemeye geçtik" dedi.

AYRILMAK iSTEMiYORUM

Kadro dışı kalan ve satışa konulan İbrahim Toraman, gönlünün kalmaktan yana olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini belirten Toraman, “Alınan bir karar var. Çok üzgünüm. Ufak bir olayın bu kadar büyümesini beklemiyordum. Keşke olmasaydı ama olmuş bir olay. Bu olaya karıştığım için camiamızdan özür diliyorum. Ben Beşiktaş formasını severek giydim ve formanın da hakkını verdim. Yaşım 26. Önümde uzun yıllar var. Taraftarın ve camianın beni sevdiğini hissediyorum. Bu güzel duyguları tatmış bir insan olarak ayrılmak istemiyorum. Beşiktaşlı İbrahim Toraman olarak kalmayı çok isterim ama alınmış bir karar var. Önümüzdeki günlerde neler olacağına bakacağız” şeklinde konuştu.

...
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 02:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?