16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kavgayı severim

Arda’nın oyundan çıkarken kendisine gösterdiği tepkiyi anlayışla karşıladığını söyleyen Alman hoca, "Ben, bu gerginliği pozitif görüyorum" diye konuştu.

G.SARAY’ın Sivasspor’u yenerek liderliği devraldığı maça, Arda ile Servet’in tartışmaları damgasını vururken, teknik direktör Feldkamp, bu olayı, "Ben kavgayı severim" şeklinde yorumladı.

İki futbolcu arasındaki gerginlik, maçın 68.dakikasında başladı. Servet, topu kaptırıp geri dönmeyen Arda’nın yanına gelerek bağırıp çağırarak genç futbolcuyu eliyle itti. Takım arkadaşına el-kol hareketiyle karşılık veren Arda’nın bu davranışı tribünlerin tepkisini çekti. Genç futbolcu ayağına gelen her top sonrası yuhalandı. Rakibine yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gören ve agresif tavırlarını sürdüren Arda, 73. dakikada Kalli tarafından kenara alınca adeta çılgına döndü. Oyundan çıkarken tribünlerin protestonuna hedef olan Arda’yı Sabri ile Ümit sakinleştirmeye çalıştı. Ancak genç futbolcu önce saha kenarına gelip, Kalli’ye "yanlış yaptın" diyerek elini salladı, daha sonra soyunma odasının yolunu tutarken kendisine tepki gösteren taraftara el kol hareketi yaptı.

İçeride barıştılar

90 dakikanın bitiminde soyunma odasında yöneticilerin ve arkadaşlarının araya girmesiyle Arda, tartıştığı Servet’le kucaklaşırken, hocasından da özür diledi. Arda’ya kendisine gösterdiği tepki nedeniyle kızmadığını belirten teknik direktör Feldkamp, sahadaki tartışma için, "Ben kavgayı severim" yorumunu yaptı. Alman hoca, "Arda genç bir oyuncu. Çok hırslı ve heyecanlı. Onu, kırmızı kart görür endişesiyle kenara aldım, kızdığım için değil. Oyundan çıkarken yaptığı hareketleri anlayışla karşılıyorum. Ben, bu gerginliği pozitif görüyorum. Çünkü, iki taraf da (Arda ve Servet) istekli ve hırslıydı. Bu tip olayların olması bence sevindirici. İçeride barıştılar. Şarkı bile söylediler" dedi.

..
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 11:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?