16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kaya: Boynuz kulağı geçecek

Orduspor Teknik Direktör Suat Kaya, futbolculuğunda Fatih Terim ekolünden yetiştiğini, teknik direktörlük hayatında da onu kendisine örnek aldığını belirtti.

Spor kamuoyunun da kendisini bu benzetme ile şereflendirmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Kaya, "Evet biz UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı kaldırdık, ama bizden sonra gelenler de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmalı. Futbolculuk hayatımda birçok başarıyı tattım. Futbolculuğumda Fatih Terim ekolünden yetiştim. Teknik direktörlük hayatımda da Fatih Terim'i örnek alıyorum. Boynuz, kulağı geçmeli. Boynuz kulağı geçerse, bizi yetiştirenler ve bugünlere hazırlayanlar da bundan gurur duyar. Biz de bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Orduspor'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaya, kendisini basarılı olmaya adadığını vurguladı. Kaya, "Çok calışmam gerektiğinin farkındayım. Sabah 08.00 gece 00.00-01.00'e kadar sürekli Orduspor için çalısıyorum. Sadece Orduspor'u düşündüğüm için kaldığım otelde bile personelle sadece 'Günaydın' ve 'İyi Akşamlar' dışında başka kelime konuşmuyorum. Bu futbolculuk hayatımda da böyleydi, bundan sonra da böyle olacak" diye konuştu.

'Birçok büyük kulüpten teklif almanıza rağmen neden Orduspor?' sorusuna ise Suat Kaya, "Vakit geçirilecek bir insan olmadiğimi ispat etmek icin Orduspor'u seçtim. Orduspor, bir şehir takımıydı ve başarıya hem açık hem açtı. Şehir olarak futbola da heyecan duyuyor ve çok seviyor. Bu nedenle seçtim. Geldiğimde sadece sözleşmeli 3 futbolcusu vardı. 16 futbolcu transfer ettik. 16 futbolcuyu bir anda transfer etmek kolay değil. Ailem de Ordu'da olmamı destekliyor. Onlar da iyi bir futbol izleyicisidir. Gelecek yıl da Ordu'da kalmak taraftarıyım" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 13:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?