16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kayserispor 1- 1 Galatasaray

Kayserispor karşısında ilk dakikadan son dakikaya kadar mahkum oynadığı karşılaşmada G.Saray, Kayserispor'un 4-5-1 dizilişi karşısında adeta kilitlendi. Maçın hemen tamamında Mehmet Topuz'un hazırladığı ve genellikle Gökhan Ünal'ın son vuruşunu yaptığı pozisyonlarla G.Saray kalesini yoklayan evsahibi takım, karşılaşmanın 32. dakikasında bu tarzda bir golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıya da üstün başlayan ekip Kayserispor olurken, G.Saray takımı, bu devrede yakaladığı tek ciddi gol pozisyonunda Lincoln'ün asisti ve Ümit Karan'ın kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda tempo biraz daha düştüyse de, evsahibi takım oyunda daha üstün göründü. Lider G.Saray, ortaya adeta beraberliğe razı bir futbol koydu. Cimbom'da Sion maçının yorgunluğu net olarak hissedildi.

Bu sonuçla G.Saray 20 puana yükselerek liderliğini 1 puan farkla korudu. 12 puana yükselen Kayserispor takımıysa, 8. hafta sonunda 6. sırada kaldı.

Seri bitti

Kayserispor beraberliğiyle G.Saray'ın 3 haftalık galibiyet serisi de bitmiş oldu. Sarı-kırmızılı takım, üstüste Kasımpaşa, Konyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup etmişti. Lider Cimbom, namağlup unvanınıysa hâla koruyor.

Nonda yedek

Galatasaray'da Ümit Karan'ın partneri kim olacak, henüz belli değil. Sarı-kırmızılı takımda geldiği günden bu yana hemen tüm otoritelerden çok olumlu eleştiriler alan Nonda, bu karşılaşmada Hakan Şükür'ün yedeği olarak soyundu. Nonda, maçın 72. dakikasında Hakan Şükür yerine oyuna girdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goal/Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 06:08:48
Güncelleme :8 Ekim 2007 Pazartesi 10:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?