20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kayserispor'un amacı 3 puan

Süper ligde haftayı deplasman galibiyeti ile kapatan Kayserispor, hafta sonu Gençlerbirliği ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Karpuzatan’taki Kadir Has Tesisleri’nde teknik, taktik ve pas ağırlıklı çalışmalara başlayan sarı-kırmızılı takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Kayserispor’u soğuk algınlığı nenediyle rahatsızlanan teknik direktör Hikmet Karaman yerine yardımcı antrenörler çalıştırdı.

Kayserispor’un son haftalardaki başarılı futbolu ile göz dolduran kalecisi Metin Aktaş, kendisinin kötü bir kaleci olmadığını gösterdiğini söyledi. Metin Aktaş, "Takım kötü giderken arkadaşlarla oturduk konuştuk. Bazı şeylerin böyle gitmeyeceğini ve özveri göstermemiz gerektiğine karar verdik. İsteyince herşey oluyormuş. Bunu son 2 maçta gösterdik. Diğer maçlarda da göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Trabzon’dan ayrıldıktan sonra ilk geldiği gurbet şehrinin Kayseri olduğunu ve buradaki ortama uyum sağlayana kadar sıkıntı çektiğini belirten kaleci Metin Aktaş, "Ben boş bir insan değilim. Kötü kaleci değilim. Kimsenin korumasına da ihtiyacım yok. Benim neler yapabildiğimi herkes görüyor. Kafam rahat, hocam beni iyi çalıştırıyor. İyi çalışmanın karşılığını da alıyorum" diye konuştu.

Malatyaspor karşısında aldıkları galibiyetle rahatladıklarını söyleyen Kayserispor’un orta saha oyuncusu Mithat ise, "Bu hafta çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu maçı da 3 puanla kapatmak istiyoruz. Kayserispor’un yeri burası değil. Üst sıraları zorlamak istiyoruz. Kadro olarak bizden kötü olup üst sıralarda yer alan takımlar var. Kadromuz çok iyi, ligdeki yerimiz burası değil. Artık yenilmek istemiyoruz" dedi.

Kayserispor’un ligde kalması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını ifade eden defans oyuncusu Alper de, "Kayserispor’un bu sene ligde kalması için herşeyi yapacağız. Bu yüzden içeride oynayacağımız maçları kaybetmememiz lazım ki, Malatya’dan aldığımız 3 puan işe yarasın. Bu hedefle çalışmalara başladık. Taraftarımızın da desteği ile hafta sonu Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz. Biz şuan hem takım olarak, hem de fizik olarak Gençlerbirliği’nden daha iyiyiz. Bunu sahaya yansıttığımız zaman galip gelmemek için bir nedenimiz yok" şeklinde konuştu.

kayseri
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:54:17
Güncelleme :2 Kasım 2004 Salı 18:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?