30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kenny Miller iddialı konuştu

KENNY MİLLER İDDİALI KONUŞTU

Bursaspor'un yıldız transferi İskoç Kenny Miller, şampiyonluğa katkı yapmaya geldiğini belirterek, "Burada atacağım gollerle arkadaşlarıma destek olacağım. Taraftarlarımıza çok iyi bir Kenny Miller izlettireceğim" dedi.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da, ligi en iyi şekilde bitirmek için var gücüyle çalışacaklarını kaydetti. Özlüce Tesisleri'nde yeşil beyazlı formayı giyip ilk antrenmanına çıkan Kenny Miller, futbolcu arkadaşlarıyla tek tek tokalaştı.

Bursaspor 2,5 yıllık anlaştığı Kenny Miller için yarın Atatürk Stadı'nda görkemli bir tören yapmaya hazırlanıyor. İbrahim Yazıcı'nın helikopteriyle Bursa'ya gelen Kenny Miller yaptığı açıklamada, şampiyonluğa katkı koymaya geldiğini ifade ederek, "Taraftarlara çok iyi bir Kenny Miller izleteceğimize inanıyorum. Bursa'ya geldiğim için çok mutluyum. Takım geçen sene Türkiye şampiyonu.

Bu sene şampiyonluk ihtimali çok yüksek. Öncelikli hedefimiz takımı şampiyon yapmak. Burada atacağım gollerle arkadaşlarıma ve takıma katkı yapacağım. Takımın bu sene de şampiyon olması için çalışacağız" dedi.

Formanın hakkını vereceğini anlatan Kenny Miller, Glasgow Rangers formasıyla 45 gün önce Bursaspor'a gol attığının hatırlatılması ve "hiç Bursaspor formasını giymeyi düşündünüz mü" sorusu üzerine, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Bir çok takıma karşı oynuyoruz. Ancak hiç düşünmedim. Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu hissetmiştim" dedi.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da Kenny Miller'in Bursaspor'a hayırlı olmasını dileyerek, "Transferde bir çok isim geçti. Bu da takımımızın büyük ve güçlü olduğunu gösteriyor. Böyle transferler kolay bitmiyor. Bir hayli uğraşmak gerekiyor. Alternatif oyuncular da vardı. İlk öncelikli hocamızın istediği Miller idi. Temaslar uzun süre aldı. Ben de bu transferin böyle gerçekleşmesinden mutluluk duydum. Camiamıza hayırlı olsun. Kenny Miller, iyi durumdaki takımımıza güç katacak, katkı sağlayacaktır. İkinci yarıyı en iyi şekilde bitirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

İskoç golcü Kenny Miller, bugün Bursaspor formasıyla ilk antrenmanına çıktı. Yaklaşık 20 dakika gecikme ile antrenmana katılan Kenny Miller ilk olarak engelli bir taraftar ile fotoğraf çektirdi. Daha sonra takım arkadaşlarının yanına giden Kenny Miller ilk olarak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı selamladı. Daha sonra futbolcular ile tek tek tokalaşan yıldız futbolcu düz koşu ile antrenmana başladı. Miller, saha kenarında bulunan 'Alem buysa kral Bursa' yazısı altında basın mensuplarına poz verdi.

Miller, bugüne kadar 51 kez milli oldu, 12 gol kaydetti. Miller'in kariyerinde 1'i Celtic forması altında 2'si Glasgow Rangers forması altında olmak üzere 3 İskoçya Premier Lig şampiyonluğu bulunuyor. Miller 2008 - 2009 sezonunda 38 maçta 13 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon ise 45 maçta 21 gol kaydeden yıldız futbolcu bu sezon görev aldığı 18 lig maçında 21 gol kaydetti. Miller ayrıca Bursaspor'un da yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda görev aldığı 6 maçta tek golünü Bursa Atatürk Stadı'nda attı.

Miller için yarın Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla bir imza töreni düzenlenmesi bekleniyor

BURSASPOR KONYASPOR'A BİLENİYOR

Yeşil-beyazlı takım, hafta sonu Spor Toto Süper Ligi'nde oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti. Düz koşunun ardından başlayan antrenman topla koordinasyon çalışması ile devam etti. Bursaspor antrenmanın son bölümünde ise Konyaspor maçının taktiğini çalıştı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

KENNY MİLLER İDDİALI KONUŞTU
KENNY MİLLER İDDİALI KONUŞTU
KENNY MİLLER İDDİALI KONUŞTU
KENNY MİLLER İDDİALI KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 17:11:02
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?