19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kerem savaşı

Oyun kurucu konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe ile Efes aynı ismi gündeme aldı. Rusya’da forma giyen Kerem Tunçeri’ye şampiyonluğun iki güçlü adayı da kancayı taktı

Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen, Rusya’nın Triumph Moskova takımında forma giyen milli basketbolcu Kerem Tunçeri’yi renklerine katmak için harekete geçti. Sezon başında Solomon’un yerine transfer edilen Green’in bir türlü istenilen seviyeye gelememesi nedeniyle oyun kurucu arayışlarına giren Fenerbahçe Yönetimi Kerem’e sezonun kalan kısmı için 500 bin dolar civarında teklif yaptı.

Rusya’da mutlu olmadığı bilinen Kerem Tunçeri’nin de iyi bir kontrat ile takım değiştirmeye sıcak baktığı öğrenildi. 30 yaşındaki yıldız basketbolcu Rus ekibine, iki yıllığına 2 milyon 500 bin dolar karşılığı geçmişti. Ancak Kerem Tunçeri’nin menajeri Tolga Tuğsavul ile Fenerbahçe Yönetimi’nin arasının bozuk olması ve sarı-lacivertli kulübün, menajeri devreden çıkararak direkt Kerem’e teklifte bulunmasının transferin önündeki tek engel olduğu, iddia edildi.

Öte yandan yaklaşık 2 ay önce Kerem Tunçeri’yi gündemine alan Efes Pilsen’in de Avrupa’dan elenmenin ardından tekrar milli basketbolcu ile ilgilendiği öğrenildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 16:04:04
Güncelleme :19 Ocak 2009 Pazartesi 16:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?