19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kewell resmen Aslan!

Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde renklerine kattığı ünlü Avustralyalı golcü Harry Kewell kendini sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı !.. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki törende Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin de yer aldı...

İlk sözü alan Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin Kewell'dan övgüyle bahsederek "2 yıllık sözleşme imzaladık ve hedeflerimize ulaşmamıza katkıda bulunacak." dedi.

Kewell ise gelen tüm teklifleri değerlendirdiğini ve en cazip teklifin Galatasaray'dan geldiğini dile getirdi. Milli Takımımızın EURO 2008'deki başarısının da kendisini etkilediğini ifade eden Avustralyalı futbolcu "Futbolun teyfini yaşamak için Galatasaray'a geldim" dedi.

"Burası hayatımda yeni bir dönem, Liverpool'da büyük imkanlara sahiptik ama artık orayı geçmişyte bırakmak gerekiyordu" diyen Kewell taraftarın kendisini karşılama şeklini inanılmaz bir olay olarak tanımladı.

Bugün Türkiye'den ayrılacak olan Kewell 12 Temmuz'da takıma katılacak.

Son dönemlerde yaşadığı sakatlıklar hakkındaki bir soru üzerine; Liverpool'da geçen sezon birkaç maç oynayabildiğini ifade eden Kewell "Ama son zamanlarda Avustralya Milli Takımı ile beraberdim ve çok iyi maçlar oynadım. Kendimi çok iyi hissediyorum." diye konuştu.

FORMA NO: 19
Kewell daha sonra Galatasaray'a 2 yıllık imza attı... Avustralyalı golcü ardından da yeni forması ile poz verdi. Kewell 19 numaralı formayı giyecek.

ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Harry Kewell imza töreninden önce sabah sağlık kontrolünden geçti. Harry Kewell'a, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde çeşitli muayeneler ve testler uygulandı. Kan örneği alınan Kewell, dahiliye, cerrahi, kardiyoloji, kulak burun boğaz ve ortopedi muayenelerinden geçti. Röntgenleri çekilen oyuncu daha sonra eko ve efor testine tabi tutuldu.

ajanslar
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 13:17:15
Güncelleme :5 Temmuz 2008 Cumartesi 13:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?