28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Kezman resmen Fenerbahçeli oldu

Fenerbahçe, İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Mateja Kezman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sırp oyuncu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve yönetim kurulu üyesi Faruk Neşet Yalçın da imza töreninde hazır bulundu.

Törende yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Kezman, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da ve Dünya'da da böyle. Çok ateşli ve iyi bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Birçok kupa kazanmak için ve goller atmak için buradayım. Bunun için elimden gelen her çabayı sarfedeceğim" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kendisiyle 5-6 yıl önce de ilgilendiği hatırlatılarak, "Bu birliktelik biraz geç mi oldu?" şeklindeki soruya Kezman, şöyle yanıt verdi:

"7 yıl önce çok gençtim. Şimdi en iyi dönemimi yaşıyorum. Gelebileceğim en iyi yaşta Fenerbahçe'ye geldim. En iyi kulübe geldim. UEFA Kupası'nda elimizden geleni yapacağız."

Ortalama kaç gol atacağı yönünde tahmin yapması istenen Sırp futbolcu, "Ben kalbini bu kulüp ve takım için sahaya veren bir futbolcuyum. Bunu göreceksiniz. Sayı vermiyorum ama çok goller atacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Kezman ile önemli bir transfere imza attığını ifade eden Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Sırp oyuncunun uzun uğraşlar sonunda sarı-lacivertli ekibe katıldığını belirtti.

Bu transferin camiaya ve 100. yılını kutlayan kulübe hayırlı olmasını dileyen Ekşioğlu, "4 yılık anlaşma imzaladık. Eminim ki Fenerbahçe hedefleri doğrultusunda, katkıda bulunacak bir oyuncuyla anlaştı. Bunu hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Bu akşam ailesiyle birlikte ülkesine gidecek Kezman'ın 2 gün sonra İstanbul'a döneceği bildirildi.


a.a
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 15:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?