22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kezman Zico'yu sildi!

Sırp yıldız, Star TV'de yayınlanan röportajında, "Yaklaşık 3 aydır yalnızım. Sürekli sorunlar yaşıyorum. PSV maçına çok iyi hazırlanmam gerek. İşte bu nedenle gerekirse beni çalıştırması için Sırbistan'dan hoca getireceğim" dedi


Kezman'ın son açıklamaları bardağı taşırdı. Sırp golcü, Star televizyonuna verdiği röportajda, tüm eleştirilere ve formsuzluğuna rağmen kendisine sürekli olarak şans veren, Vestel Manisaspor maçında kırmızı kartla oyundan atıldığında yanına kadar gidip gözyaşlarını silerek kendisine destek olan teknik direktör Zico'yu hedef aldı. Kezman, "Yaklaşık üç aydır yalnızım. Sorunlar yaşıyorum. PSV maçına çok iyi hazırlanmam gerek. Bu nedenle gerekirse beni çalıştırması için Sırbistan'dan hoca getireceğim" dedi.

PSİKOLOJİSİ BOZUK

Sırp futbolcunun bu açıklamaları otoriteler tarafından, Zico'nun kendisini iyi çalıştırmadığı ve formsuzluğunu buna bağladığı şeklinde yorumlandı. Ayrıca bu açıklamalar, golcü futbolcunun psikolojisinin ciddi şekilde bozulduğu değerlendirmelerinin yapılmasına neden oldu. Görüşler, "Zico, F.Bahçe'nin teknik direktörü ve bu takımda onun da yardımcıları var. Her futbolcu istediği antrenörü getirecek olursa işler arapsaçına döner. Kezman eski takımı PSV’ye karşı başarılı olmak istiyor. Olabilir ancak bunun çözümü bu değil. PSV maçı sadece Kezman için değil, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 maçta 4 puan toplama başarısını gösteren tüm futbolcular için büyük önem taşımaktadır” şeklinde.

TARAFTARI İKİYE BÖLDÜ

Başarısız bir sezon geçiren, kötü futbolu yanında açıklamalarıyla da gündemden düşmeyen Kezman, F.Bahçe taraftarını da ikiye böldü. Bir grup gol atmayı unutan ancak bunun sebebini kendisine ırkçılık yapılmasına kadar götüren Kezman'ın gitmesini istiyor. Sarı-Lacivertliler, ara transferde Sırp futbolcunun yerine daha iyi bir golcünün alınması yönünde görüş belirtiyorlar. Bir grup taraftar ise Kezman'ın en kısa zamanda toparlanacağına inanıyor. Taraftar sitesi antu.com'un "Kezman'a destek" formuna katılan bazı taraftarın görüşleri şöyle: "Golünü atıp tribüne koştuğunda, havaya zıplayıp yumruğunu kaldırdığında seninle sevincini paylaşacak milyonlar var", "2 haftalık ceza süreni ödüle çevirmeni, bomba gibi geri dönmeni bekliyoruz. İyi niyetinden asla şüphe duymadık."

....
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 06:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek IP: 88.245.88.xxx Tarih : 11.10.2007 21:52:05

kezmanın her zaman yanındayız.kezman hala kezmanlığını gösteremedi