25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kırmızının faturası belli oldu

GAZİANTEPSPOR'DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi evinde Kayserispor'u ağırlayacak olan Gaziantepspor çalışmalarına başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, iki takım için de çok zor bir maç olacağını söyledi. İki takımın da ciddi eksikleri olduğunu dile getiren Tolunay Kafkas, saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak istediklerini ifade etti. Kafkas, bu sezon iyi şeyler yapmak istediklerini belirterek, "Önümüzde iki lig maçı bir de kupa maçımız var. Bu üç maça çok önem veriyoruz. İlk maçımızı evimizde Kayserispor ile oynayacağız. İki takım da kazanmak isteyecek. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

Ligin ilk yarısında kalan iki maçı en az hasarla geçirmek istediklerini anlatan Kafkas, "Hayati bir kupa maçımız var buna çok büyük önem veriyoruz. Eksikliklerimiz takımı olumsuz etkiledi. İlk yarı bitiminde 1-2 transfer yapıp ligin ikinci yarısında bambaşka bir Gaziantepspor izlettirmek istiyoruz. Başta Başkanımız olmak üzere tüm camiaya söz veriyorum bu takım çok iyi yerlere gelecek. Buna hayatımı koydum. Ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kafkas, Manisaspor maçında kırmızı kart gören Sosa'ya 20 bin dolar para cezası verdiklerini bu tür davranışları yapan futbolculara aynı cezaları vereceklerini sözlerine ekledi.

GAZİANTEPSPOR'DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
GAZİANTEPSPOR'DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 18:20:00
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 01:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?