31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

'Koltuktan inmeyi yediremedi'

Trabzonspor eski yöneticisi ve yakında yapılacak kongrede başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu TV 8'de yayınlanan Ve Gool'e çarpıcı açıklamalarda bulundu..

"Albayrak yönetimi, H. Ulusoy'u gönderebilmek için kongre tarihini uzatıyor"  "Kongre tarihi gecikmiştir, facia pek yakında gibi gözüküyor. Trabzonspor'a kimse zimmetli değildir, istifalar arttığı zaman ben Nuri Başkan'a dedim ki ; Sayın Albayrak, birçok istifa oldu yarım yönetim ile kulüp idare edilmez çekilmek lazım ancak kendisi koltuktan inmeyi yediremedi ve bu duruma gelindi. Kulağıma ciddi şekilde gelen duyumlar var umarım doğru değildir ama doğruluk payı yüzde 90 olarak lanse edildi. Nuri Albayrak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile aralarında olan gerginlikten dolayı Ulusoy'u başkanlıktan yollamak için büyük muhalif havasına bürünmüş durumda, yani yapılacak seçimlere kadar Trabzonspor Kulübünü pek kongreye götürmek istemediği iddia ediliyor. Kimsenin bordo mavili kulübümüzü kullanmaya hakkı yoktur bi başarısızlık varsa ortada bir an önce çekip gidilmesi bilinmelidir.

"Albayrak yönetimi aile ortamını sağlayamamıştır"
"Kulüpte büyük bir samimiyetsizlik görüyorum Albayrak yönetimi gereken aile ortamını yaratamadığı gibi antipatik de olmuştur. Bu gergin ortamın ortadan kalkması için yönetimin bir an önce gitmesi gerekmektedir. Zamanın teknik direktörü Vahid Halilhodziç bu kulüpten ağlaya ağlaya gitmiştir. Nedenini ise burda örnek olması adına bir kez daha sizlere anlatmak istiyorum. "Böylesine güçlü bir camia türkiyede kesinlikle büyük başarılara imza atar ancak tabiki aile ortamı yakalanırsa bununda bu yönetimle yakalanacağını sanmıyorum çünkü a'dan z'ye bi değişime ihtiyaç duyuluyor" diye konuşmuştu.. Yani diyeceğim Boşnak hoca bunu 8 ayda keşfetti ama yılların trabzonluları bunu anlayamadı, bir an önce ellerini ayaklarını bu kulübün üzerinden çekmelerini şiddetle tavsiye ediyorum..."

"Albayrak yönetimi olduğu sürece daha çok kişiler kaçar"
"Bu kulübe bu ortamda Kakaları da Ronaldinhoları da getirseler herkes kaçar. Gelen yıldızları herkes biliyor hepsi dünya çapındaydı ama maalesef samimiyetsizlikler yaşanan kaoslar hepsini kaçırdı. Ersun Yanal geldiğinde kadroyu biliyordu ama samimi ortamın olmadığını hesaba katmadı. Tamam kadro 3 büyüklere göre iyi değil bunu kabul ediyorum ama anadolu kulüpleri arasında da kadro olarak birinci sırada olduğumuza inanıyorum. Ancak dediğim gibi samimiyetsizliğin olması başarıyı getirmiyor halbuki bir sıcak ortam bu takımı anında ayağa kaldırır. Bu takımda ki iyi oyuncular niye oynayamıyor söyleyim mi? Devamlı takım yetersiz oyuncu alınacak diye ortaya çıkıyorlar kimseyi alamıyorlar futbolcular üzerindede etki oluşturuyorlar sonra bir iki futbolcu göndererek suçu onlara yüklüyorlür böyle bi yönetim anlayışı olamaz..."

"Albayrak yönetimi bencil tavrı ile yeni yönetime ağır bir yük bırakacak"
"Nuri Albayrak ve ekibi görevi bir an önce bırakıp gitmezse bunun hesabını tarihe ağır öderler... Gördügünüz üzere 19 hafta geride kaldı ve trabzonspor 11. Sırada yani küme düşme hattına puan olarak çok yakın.. Kongreyi de ertelediler, yeni yönetimi ara transfer döneminden yararlandırmadılar bu korkunç bir bencilliktir, Karadeniz'in en büyük ve güzide kulübünü bu hale getirmeye kimsenin hakkı yoktur koltuk sevdası ve bir takım kişisel davalar yüzünden çekip gidemediler artık bencilliği bırakıp kulübün iyiliği bir nebze olsun düşünülmeli ve kongereye gidilmelidir. Albayrak yönetiminin yeni yönetime böylesine ağır bir sorumluluk bırakmaya hakkı yoktu ama maalesef böyle olacak. Tüm kötü düşüncelere ve artniyetli tavırlara rağmen yinede bu takım süper ligi iyi yerde bitirecek ve başarı kaçınılmaz olacaktır."

ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 14:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?