18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor'a prim dopingi

KONYASPOR'DA FUTBOLCULARA GALİBİYET PRİMİ ÖDENDİ

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yenen Konyaspor'da, teknik heyet ve oyunculara galibiyet primleri ödendi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, 8 haftalık galibiyet özlemine deplasmanda Manisaspor gibi ligin iyi ekiplerinden birini mağlup ederek son verdiklerini söyledi.

Alınan bu önemli galibiyetle kötü gidişe dur dediklerine inandığını ifade eden Karapınar, kazanılan maçların ardından oyuncuların alın terleri kurumadan primlerinin verildiğini bildirdi.

Karapınar, "Bu galibiyet kötü gidişe dur demek ve moral bulmak adına çok önemliydi. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız üzerlerine düşeni yaptılar. Bize çok önemli bir galibiyet hediye ettiler. Bizde yönetim kurulumuzla tüm imkanlarımızı zorlayarak kendilerine vaad ettiğimiz Manisaspor maçının galibiyet primlerini bugün itibariyle ödemiş bulunmaktayız. Onlar bizi sevindirdiler, biz de verdiğimiz sözü tuttuk. Teknik heyet ve oyuncularımız maçlar kazandıkça hak ettikleri primleri alın terleri kuramadan kendilerine vereceğiz. Takımımız artık bir toparlanma sürecine girdi. Mücadeleci oyunumuzu artık sonuca da yansıtmaya başladığımıza inanıyorum. Manisaspor galibiyetini bir çıkış olarak görüyoruz. İnşallah Kayserispor maçıyla bu çıkışımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 17:22:00
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 19:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?